Οι διακοπές πλησιάζουν! Ειδικά στην περίπτωση που έχεις μικρά παιδιά, σίγουρα ανυπομονείς για την απόδραση στην παραλία που θα σου προσφέρει μερικές στιγμές χαλάρωσης. Τα ατελείωτα μπάνια στη θάλασσα, τα ξέφρενα παιχνίδια κάτω από τον ήλιο και τα παγωτά θα ξετρελάνουν τα παιδιά σου. Στο τέλειο σκηνικό των διακοπών, όμως, υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος των μικροτραυματισμών, που απειλεί να χαλάσει κάθε ανέμελη στιγμή. Μην αγχώνεσαι όμως! Ακόμα κι αν τα παιδιά σου χτυπήσουν, υπάρχει λύση! Αρκεί να μην ξεχάσεις να τη βάλεις στη βαλίτσα!

Πως να μη χαλάσει η μέρα σου από ένα χτύπημα

Το HANSAPLAST ταξιδεύει μαζί σου σε κάθε προορισμό. Εδώ και χρόνια συνοδεύει τις αγαπημένες καλοκαιρινές αναμνήσεις και εγγυάται ότι δε θα χαλάσει η στιγμή από ένα χτύπημα. Συχνά τα παιδιά τρέχουν, παίζουν, σκαρφαλώνουν με αποτέλεσμα να χτυπήσουν. Γι’ αυτό από τη βαλίτσα των διακοπών δεν θα μπορούσε να λείπει το απαραίτητο kit περιποίησης πληγών, που συγκεντρώνει τα απαραίτητα προϊόντα για τη σωστή περιποίηση του τραύματος, ώστε να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τη βόλτα στο νησί ή την εκδρομή με τους φίλους.

Ένα Kit Περιποίησης Πληγών αποκλειστικά για παιδιά

Με το Kit Περιποίησης Πληγών για παιδιά το κλάμα των μικρών γίνεται και πάλι χαμόγελο, χάρη στη ρουτίνα περιποίησης των πληγών σε 3 μόλις βήματα. Μέσα περιλαμβάνει:

– Το σπρέι για τον ανώδυνο καθαρισμό των πληγών

-Την κρέμα επούλωσης, που μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτώσεις ηλιακών εγκαυμάτων ή σε εγκαύματα έως και 2ου βαθμού, ενώ μπαίνει και σε ανοιχτές πληγές.

-Τα επιθέματα

Όλα είναι με παιδικές φιγούρες, που προστατεύουν από βρωμιά και βακτήρια, ενώ κάνουν τα δάκρυα χαμόγελα!

Μην ξεχάσεις για σένα

Το απαραίτητο kit των ενηλίκων για κάθε εξόρμηση που περιλαμβάνει:

-Το σπρέι για τον αντισηπτικό καθαρισμό των πληγών

-Την κρέμα επούλωσης, ώστε να αποφευχθούν τα σημάδια

-Τα επιθέματα ELASTIC που είναι αδιάβροχα, κολλάνε σταθερά & είναι ελαστικά, με σκοπό να ευνοούν την κίνηση

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Προστατευτικά κάγκελα Protex. Απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά στο μπαλκόνι! | Thats Life. Life as it is!