Το μουστάκι στον άνδρα πολλές φορές προσδίδει κύρος αλλά και μπορεί να αποτελέσει δείγμα της ξεχωριστής class του. Αποτελώντας ένα σύμβολο δύναμης και τόλμης σε αρκετές περιπτώσεις το μουστάκ,ι μπορεί να μας «πει» πάρα πολλά για την προσωπικότητα ενός άνδρα. Είτε προτιμώντας ένα look που παραπέμπει στην βικτωριανή εποχή, είτε κάποιος λατρεύει τις πιο… hipster επιρροές, πολλοί είναι οι άνδρες που προσέχουν και περιποιούνται το μουστάκι τους.

Το φετινό Νοέμβριο όμως λέμε να μην ξυριστούμε καλύτερα, καθώς η Hawkins and Brimble Ελλάδος πιστή στη φιλοσοφία του brand που θέλει τον σύγχρονο άνδρα να φροντίζει τον εαυτό του και να νοιάζεται για τους άλλους, ανακοινώνει την υποστήριξή της στο Movember movement με την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς». Στόχος της ενέργειας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και να τονίσει τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Το Movember είναι ένα ετήσιο γεγονός που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση στα θέματα υγείας των ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη, του καρκίνου των όρχεων, της ψυχικής υγείας, αλλά και της πρόληψης των αυτοκτονιών. Παγκοσμίως, οι άνδρες πεθαίνουν, κατά μέσο όρο, έξι χρόνια νεότεροι από τις γυναίκες και συχνά για λόγους που μπορούν να αποφευχθούν. Είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό!

Την ενέργεια της Hawkins&Brimble Ελλάδος  «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» υποστηρίζουν τα barber shops Barberia 1930 στο Ψυχικό και Barberitos στον Πειραιά με δύο all-day events ανοιχτά σε άντρες και γυναίκες. Αναλυτικά, την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου στο Barberia 1930 και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου στο Barberitos, οι barbers θα αναλάβουν την περιποίηση σας με στόχο να αφήσετε το μουστάκι που σας ταιριάζει στο συμβολικό κόστος των 10€. Τα έσοδα θα δοθούν ως δωρεά στο κίνημα και στο Επιστημονικό και Εκπαιδευτικό έργο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετά την περιποίησή τους ως δώρο, προϊόντα H&B.