Μπορεί το παγωτό να έχει συνδεθεί κυρίως με το καλοκαίρι και την παραλία, όμως η πραγματικότητα είναι πως αποτελεί ιδανική επιλογή για σνακ και το χειμώνα!

Λόγω της διατροφικής του αξίας και της ποικιλίας των επιλογών, που σε πολλές περιπτώσεις έχουν λιγότερες θερμίδες σε σχέση με άλλες επιλογές γλυκών, το παγωτό μπορεί να ενταχθεί στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής και μίας καλής διατροφής όλες τις εποχές του χρόνου.

Η κατανάλωση παγωτού στο εξωτερικό αποτελεί γι αυτούς τους λόγους μία αγαπημένη συνήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μένει, λοιπόν, και στη χώρα μας να το απολαμβάνουμε χειμώνα-καλοκαίρι!

BOSS Sandwich

Οι αγαπημένες μάρκες παγωτών μας, όπως το BOSS, το NIRVANA, το MAGNUM και η παιδική σειρά PIRULO,  πέραν της γευστικής ικανοποίησης που προσφέρουν, παρασκευάζονται με σεβασμό στις αρχές της σωστής διατροφής. Με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και χωρίς συντηρητικά, εντάσσονται ιδανικά στο διαιτολόγιο μικρών και μεγάλων όλους τους μήνες του χρόνου.

Μαθαίνοντας τη θρεπτική αξία του κάθε παγωτού από τον πίνακα θρεπτικών συστατικών, λοιπόν, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις δικές μας προσωπικές ανάγκες και να το συμπεριλάβουμε συνειδητά στη διατροφή μας.

Αναζητήστε τις αγαπημένες σας γεύσεις παγωτών στα πράσινα ψυγεία για απόλαυση χωρίς ενοχές και τον χειμώνα!