Θέλετε να ξανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας; Θέλετε υγιή μαλλιά, απαλά στο άγγιγμα; Τώρα υπάρχει η λύση για όλες εσάς, είναι «έξυπνη» και τη δίνει η LΟréal Professionnel. H λύση αυτή λέγεται SMARTBOND και σας περιμένει αποκλειστικά στα κομμωτήρια L’ Οréal Professionnel, για να σας προσφέρει το χρώμα που ονειρεύεστε, χωρίς φόβο, με τη μέγιστη προστασία της τρίχας από την ευαισθητοποίηση.

Smartbond - Retail Conditioner
Το SMARTBOND είναι μία νέα υπηρεσία που προστατεύει και ενδυναμώνει τα μαλλιά, αποκλειστικά σχεδιασμένο σε συνεργασία με κορυφαίους colorists για τους επαγγελματίες κομμωτές. Είναι ένα πρόσθετο που αναμειγνύεται με τη βαφή ή το ξανοικτικό προϊόν έτσι ώστε να ενδυναμώσει και να προστατέψει τους δεσμούς της τρίχας των μαλλιών κατά τη διάρκεια μιας τεχνικής υπηρεσίας χρώματος. Εκτός από τεχνική υπηρεσία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως περιποίηση για το λουτήρα έτσι ώστε να ενδυναμώσει και να θρέψει τα μαλλιά. Και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν 2 βήματα που πραγματοποιούνται στο κομμωτήριο.
Το SMARTBOND είναι η λύση και για τις γυναίκες που δεν θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους ή δεν τολμούν μια απαιτητική αλλαγή χρώματος, επειδή φοβούνται την ευαισθητοποίηση, αλλά και για κάθε γυναίκα που επιθυμεί υγιή και λαμπερά μαλλιά μετά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο. Πολλές είναι οι γυναίκες όμως που λατρεύουν το αποτέλεσμα των μαλλιών τους μετά την επίσκεψή τους στο κομμωτήριο και θέλουν να το διατηρήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Το 3ο βήμα του SMARTBOND, σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε το αποτέλεσμα της υπηρεσίας στο κομμωτήριο, χρησιμοποιώντας μία φορά την εβδομάδα το Conditioner Smartbond, μετά από το σαμπουάν της επιλογής σας.