Ο Σκωτσέζος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από το μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας αλλά και την κινηματογραφική μεταφορά των 300, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα. Πρόσφατα ο διάσημος σταρ προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με πιο προσωπικές στιγμές του.

Σε συνέντευξή του μίλησε για τα πιο ξεχωριστά γενέθλια που είχε στη ζωή του. Φυσικά προ κορονοϊού. Αποκάλυψε πώς γιόρτασε τον Νοέμβριο του 2019, τα γενέθλιά του στην Κόστα Ρίκα με τη βοήθεια θαλάσσιων πλασμάτων.

Ο Μπάτλερ και οι χελώνες

«Δεν είμαι τύπος των γενεθλίων» είπε ο Μπάτλερ στο περιοδικό. «Συχνά, στα γενέθλιά μου, στις 7 μμ, έλεγα: “Έντάξει, ας πάμε για δείπνο”. Αλλά εκείνη τη φορά, διοργάνωσα ένα μεγάλο γεγονός στην Κόστα Ρίκα και είχα πολλούς φίλους».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι ήταν παρόντες πολλοί «πνευματικοί άνθρωποι». Ήταν ένα πολύ δυνατό γεγονός, καθώς «απελευθέρωσε θαλάσσιες χελώνες στον ωκεανό. Είμαι τόσο ικανοποιημένος που το έκανα» πρόσθεσε.

Την περίοδο που ήταν στην Κόστα Ρίκα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ συμμετείχε στην εκδήλωση «Envision Festival», η οποία «εμπνέει τη θετική συλλογική συνείδηση όσων συμμετέχουν στη βελτίωση του εαυτού τους και του πλανήτη».

Δείτε ακόμα: “The Mother”: Δολοφόνος η Τζένιφερ Λόπεζ στη νέα ταινία του Netflix