Η κρέμα χεριών αποτελεί ένα από τα βασικά προϊόντα που περιλαμβάνει η γυναικεία τσάντα. Ειδικά όσο βαδίζουμε προς το χειμώνα, οι κοκκινίλες, τα σκασμένα χέρια και η ξηρότητα που προκαλεί το κρύο μας χτυπούν την “πόρτα”, με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Το σωστό σαπούνι χεριών αλλά και μια πλούσια κρέμα είναι απαραίτητοι “σύμμαχοι”. Ανακουφίζουν άμεσα, ενώ παράλληλα, προσφέρουν άμεση ενυδάτωση αφήνοντας τα χέρια απαλά.

Περιποίηση και καθαρισμός από φυσικές πρώτες ύλες

Στην αγορά είναι διαθέσιμα πολλά προϊόντα για την περιποίηση των χεριών. Όμως δεν είναι όλα το ίδιο αποτελεσματικά. Πλέον, η βιομηχανία της ομορφιάς μας προσφέρει νέες λύσεις, οι οποίες όχι μόνο είναι εξαιρετικές για την περιποίηση του δέρματος, αλλά παράγονται και από φυσικές πρώτες ύλες.

Μέσα στον Οκτώβριο, το αγαπημένο μας vegan brand περιποίησης Grown Alchemist, παρουσιάζει δύο νέα, ξεχωριστά προϊόντα για την περιποίηση και τον καθαρισμό των χεριών. Οι συνθέσεις είναι Cruelty-Free, χωρίς γλουτένη.

Πρόκειται για τα καινοτόμα προϊόντα:

-Hand Wash: Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine: Αποτελεί ένα ξεχωριστό, πλούσιο αρωματικό υγρό σαπούνι χεριών. Καταπραΰνει το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη στην περιοχή των χεριών.

-Hand Wash: Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile: Το καινοτόμο υγρό σαπούνι χεριών ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες, που βοηθά αποτελεσματικά στη διατήρηση της ισορροπίας και προστασίας της επιδερμίδας.

Τα δύο νέα προϊόντα χεριών, θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του 2021.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: 

5 εύκολα beauty tips που σε κάνουν να δείχνεις νεότερη