Αν η μέρα σου έχει ατελείωτο τρέξιμο και νιώθεις ότι σου λείπει ενέργεια σου έχω τη λύση αφού βρήκαμε τον πιο απίθανο χυμό για να σου φτιάξει τη μέρα. Που; Στον Γρηγόρη! Όπως ξέρεις το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, αυτό όμως που μπορεί να μην ξέρεις έιναι ότι το ρόδι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Και τι συμβαίνει όταν αυτά τα δύο φρούτα γίνονται ένας θρεπτικός χυμός; Έχεις ενέργεια όλη μέρα.

Capture

Από την άλλη, για εσένα που θέλεις να ενδυναμώσεις λίγο τον οργανισμό σου στη διάρκεια του χειμώνα στον Γρηγόρη μπορείς να βρεις και να απολαύσεις σφηνάκι των 80ml από φρέσκο χυμό ροδιού το οποίο έχει απίθανη γεύση.

Ιδανική ευκαιρία  για να βάλετε τον φρεσκοστυμμένο χυμό ρόδι πορτοκάλι καθημερινά στη ζωή σας και να απολαύσετε ένα υγιεινό πρωινό, αποτελεί η προσφορά του Γρηγόρη όπου με αγορές σε όλα τα προϊόντα αξίας από 1,00€ και άνω, ο χυμός ρόδι πορτοκάλι προσφέρεται μόνο με 1,50€.
Τέλος, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον χυμό τους όπου κι αν βρίσκονται, πλέον μπορούν να επιλέξουν τον χυμό τους και σε μπουκάλι με καπάκι, για ακόμα πιο εύκολη μεταφορά και κατανάλωση.
Στο Γρηγόρη, η ωραία μέρα έχει απολαυστικούς χυμούς που προστατεύουν και αναζωογονούν τον οργανισμό μας!