Κάποιες μέρες αγαπάμε τη δουλειά μας λίγο περισσότερο. Μία από αυτές ήταν για εμάς το Press Day της Aveda™ για την παρουσίαση της νέας σειράς Nutriplenish™, το οποίο μας επιφύλασσε μια μοναδική εμπειρία. Η Aveda™ η φυσικής προέλευσης και υψηλής απόδοσης μάρκα περιποίησης μαλλιών, είναι παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος. Έτσι λοιπόν, μαζί με άλλους beauty editors, influencers και wellness bloggers επισκεφθήκαμε το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας» στο Μαραθώνα με farming chic ενδυμασία, την οποία ολοκληρώσαμε με customized γαλότσες και anorak jackets από την Aveda™.

Όλα ξεκίνησαν σε έναν εσωτερικό χώρο με χαλαρή country διακόσμηση όπου παρακολουθήσαμε την παρουσίαση των νέων προϊόντων -μασουλώντας vegan snacks. Η νέα σειρά Nutriplenish™ υπόσχεται ενυδάτωση 72 ωρών για πιο υγιή μαλλιά χάρη στη σύνθεση του από βιολογικό έλαιο ροδιού, βιολογικό έλαιο καρύδας, βούτυρο μάνγκο. Με άρωμα σπό εκχύλισμα κακάο, κάρδαμο, ginger και λεμονόχορτο, θρέφει εσωτερικά την τρίχα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση σε κάθε τύπο μαλλιών. Στη συνέχεια, περιηγηθήκαμε στο κτήμα με τρακτέρ βλέποντας από κοντά τα ελληνικά, βιολογικά προϊόντα που παράγει το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας».

Φυσικά, παρέα σε όλη την εκδήλωση είχαμε τις θρεπτικές μπάρες δημητριακών Nature Valley και τους γευστικούς χυμούς της Οικογένειας Χριστοδούλου.