Μπορεί να είναι λίγο μακάβριο, αλλά ως γνωστόν όλοι κάποια στιγμή θα αφήσουμε πίσω μας τον μάταιο τούτο κόσμο, καθώς ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν κατάφερε να αποφύγει το… «μοιραίο». Όπως και να ΄χει ο θάνατος είναι μια φυσική πραγματικότητα και για να ευθυμήσουμε λίγο (κάνοντας black χιούμορ) καταγράψαμε τους τρόπους που σύμφωνα με τους ειδικούς στα άστρα, το κάθε ζώδιο θα αφήσει την… τελευταία του πνοή. Για πάμε να δούμε το πως οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι το πιθανότερο να εκκινήσουν για το τελευταίο τους ταξίδι…

ΚΡΙΟΣ

Τα κριαράκια εμφανίζουν αυξημένες δυνατότητες από το να πάνε από… πτώση με αλεξίπτωτο. Από τη στιγμή που ένας Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και του αρέσει να παίζει στα… όρια, έχει μεγάλες πιθανότητες να φύγει από μια απροσεξία την ώρα που πραγματοποιεί κάποιο extreme sport.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη λέγανε οι παλιοί και σίγουρα ένας Ταύρος δεν αποκλείεται να πεθάνει από εργασιακό overdose. Δυστυχώς τα «ταυράκια» έχουν τη τάση να πιέζουν τόσο πολύ τον εαυτό τους στη δουλειά, αγνοώντας το γεγονός ότι κάνουν κακό στην υγεία τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα διδυμάκια έχουν τη τάση να μιλάνε ακατάπαυστα, οπότε ένας πιθανό θάνατος θα ήταν ότι θα μπορούσε να σταματήσει η αναπνοή τους από την… πολυλογία!

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ευαίσθητα καρκινάκια είναι γνωστό το πόσο ευσυγκίνητα είναι, οπότε δεν αποκλείεται να πνιγούν μέσα στα ίδια τους τα δάκρυα και αναφιλητά!

ΛΕΩΝ

Λέων και δράμα πάνε… μαζί, για αυτό νομίζουμε ότι ο πιθανότερος θάνατος ενός υπερήφανου λιονταριού είναι… «πέσιμο» και χτύπημα στο κεφάλι από την απροσεξία του, καθώς συνηθίζει να κοιτάζει μονίμως ψηλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι τόσο μεθοδικοί και προσεκτικοί (που όσο ξενέρωτο κι εάν θα σας φανεί) μάλλον θα πεθάνουν από… βαθιά γεράματα!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θέλουν μονίμως να κερδίζουν… οπότε προβλέπουμε ότι θα «φύγουν» από τον μάταιο τούτο κόσμο ύστερα από κάποιον επικίνδυνο καβγά, καθώς δεν πρόκειται να υποχωρήσουν… ποτέ, μόνο πάνω σε φορείο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί λατρεύουν να έχουν πάντα τον έλεγχο και εάν δεν τα καταφέρουν νομίζουμε ότι στο τέλος θα… αυτοκτονήσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τοξότες διακρίνονται για την αισιόδοξη φύση τους αλλά και από το γεγονός ότι είναι οι πρώτοι που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Κάπου εκεί μπορεί να στραβώσει το πράγμα, καθώς η απροσεξία πάντοτε μπορεί να παραμονεύει σε μια… πρώτη εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στους Αιγόκερους δεν τους αρέσει να ανοίγονται και πολύ και τους αρέσει να ζουν μέσα στη μοναχικότητα τους. Δυστυχώς εάν ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω μάλλον θα φύγετε από… μοναξιά!

YΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ήρεμοι και ντροπαλοί, για αυτό και το πιθανότερο είναι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή κλεισμένοι σε ένα ασανσέρ, λόγω του γεγονότος ότι δεν θέλησαν να ζητήσουν… «βοήθεια».

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ψαράκια είναι στοργικά και πονόψυχα, για αυτό μην απορήσετε εάν φύγουν από αυτό τον κόσμο στην προσπάθεια τους να κάνουν μια καλή πράξη που θα στραφεί… εναντίον τους (όπως για παράδειγμα να προσφέρουν υπερβολικό αίμα).