Πριν μερικές μέρες γνωρίσαμε τη Marine Bonnetton. Αν δεν τη γνωρίζεις τότε σίγουρα θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή σου φίλη,  καθώς είναι γλυκιά, χαμογελαστή και πολύ προσιτή!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Marine Bonnetton είναι η υπεύθυνη Marketing σε Ευρώπη και Αφρική για την εταιρεία NAOS. Σωστά κατάλαβες, είναι  η εταιρεία που έχει τα προϊόντα Bioderma.

Όπως ήδη ξέρεις, στόχος της  Bioderma είναι να εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα τους προκειμένου οι γυναίκες να προσέχουν την επιδερμίδα τους με τον καλύτερο τρόπο καθώς όλες χρειαζόμαστε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα!

Διάβασε τη συνέντευξη και θα μάθεις κάποια μυστικά που θα σε βοηθήσουν και σένα στην καθημερινότητά σου.

CW5B4651

Ποιες είναι οι σειρές των προϊόντων που μπορούμε να βρούμε στη Bioderma;

Έχουμε σειρές για όλα τα είδη παθολογιών που μπορεί να έχει ένα δέρμα.

Έτσι ξεκινώντας από μια γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιδερμίδα της και απλά θέλει να της προσφέρει τη μεγαλύτερη προστασία με απόλυτο σεβασμό, μέχρι κάποια κοπέλα η οποία χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα. Πιο αναλυτικά όμως:

Η σειρά Sensibio αφορά γυναίκες που έχουν ευαίσθητο δέρμα. Μάλιστα, κάποιες επιδερμίδες είναι τόσο ευαίσθητες που δεν μπορούν να «δεχθούν» οποιοδήποτε προϊόν και αυτό δυσκολεύει τις γυναίκες να βρουν το κατάλληλο προϊόν για τη φροντίδα και προστασία τους.

Η σειρά Photoderm αφορά τη προστασία από τον ήλιο, καθώς με δείκτη μέχρι 50+ μπορούμε να απολαμβάνουμε τις ακτίνες του ήλιου χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του. Η σειρά Atoderm είναι για ξηρή έως πάρα πολύ ξηρή επιδερμίδα. Το ατοπικό δέρμα χαρακτηρίζεται από έντονη ξηρότητα. Είναι μια σειρά ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα.

Τέλος, η σειρά Sebium που αφορά την ακμή. Μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, με πολύ καινοτόμα προϊόντα αποτελεσματικά και πρακτικά ταυτόχρονα.

 CW5B4749

Ποια είναι η διαφορά των προϊόντων σας συγκριτικά με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στο εμπόριο;

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε άμεση σχέση με τη βιολογία και τον τρόπο που το δέρμα «δουλεύει». Εμπνεόμαστε από το πως η επιδερμίδα λειτουργεί για αυτό και στόχος μας είναι να δώσουμε τα συστατικά εκείνα που θα ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό και θα τον βοηθήσουν να λειτουργεί σωστά. Η φιλοσοφία της Bioderma είναι να μιμείται την ίδια την επιδερμίδα προστατεύοντας τη, ενισχύοντας τη και όχι παρεμβατικά.

Capture

Ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε στη καθημερινότητα σας και ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά αγαπημένα προϊόντα από τη Bioderma. Χρησιμοποιώ αρχικά το Sensibio H2O για την αφαίρεση του μακιγιάζ μου. Παρόλα αυτά, η περιποίηση της επιδερμίδας μου εξαρτάται από την εκάστοτε εποχή, στη Γαλλία έχουμε βαρύ χειμώνα άρα χρειάζομαι αποτελεσματική ενυδάτωση κι έτσι συνδυάζω serum και Gel-Crème της σειράς Hydrabio . Το αρκετά ζεστό καλοκαίρι στη Γαλλία προτιμώ το Hydrabio Eau de soin για ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία, που χάρη στη συσκευασία spray μπορώ να το έχω μόνιμα στην τσάντα μου και να ψεκάζω στο πρόσωπό μου όσες φορές τη μέρα θέλω.

Capture

Ποια προϊόντα θα προτείνατε για την προστασία μας κατά του ήλιου;

Η αντηλιακή προστασία εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας σου. Στη Bioderma πιστεύουμε ότι η προστασία του δέρματος είναι απαραίτητη λόγω της ακτινοβολίας του ηλίου αλλά από την άλλη γνωρίζουμε ότι η έκθεση στον ήλιο μπορεί να λειτουργήσει και θετικά στην επιδερμίδα. Έτσι λοιπόν το Photoderm Aqua μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον που έχει μια υγιή επιδερμίδα χωρίς ακμή ή κοκκινίλες ενώ φυσικά το Photoderm Brume με δείκτη 50 για τη μέγιστη προστασία του δέρματος ενώ παράλληλα δεν κολλάει καθόλου. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει τόσο υψηλή προστασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για μικρά παιδιά που το δέρμα τους είναι αρκετά ευαίσθητο. Αν όμως γνωρίζεις ότι έχεις κάποιες μικρές κοκκινίλες οι οποίες εμφανίζονται κατά την έκθεση σου στον ήλιο τότε θα πρέπει να αγοράσεις το Photoderm AR. Από την άλλη, το Photoderm Spot είναι το μαγικό σου όπλο για τις ουλές που μπορεί να σου έχουν αφήσει τα σημάδια της ακμής. Για όσους αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα με την ακμή και θέλουν να προστατεύσουν την επιδερμίδα τους ώστε να μην τους αφήσουν σημάδια το Photoderm AKN είναι ο καλύτερος τους φίλος. Τέλος, για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει φυσικά το Photoderm Kid.

 

Ποιό είναι το μυστικό για το μαγικό Sensibio;

Έχει πολλά μυστικά! Είναι ένα υπέροχο προϊόν που μόλις το δοκιμάζεις, το λατρεύεις. Πολλές είναι οι γυναίκες που δηλώνουν «εθισμένες» ενώ δεν μπορούν να σκεφτούν τη ζωή τους χωρίς αυτό. Ο λόγος είναι πως δεν πρόκειται για ένα απλό καθαριστικό αλλά για μια πραγματική φροντίδα καθώς χάρη στα συστατικά του ενυδατώνει την επιδερμίδα, την καταπραΰνει, την αναζωογονεί. Έτσι οι γυναίκες βρίσκουν σε αυτό πολλά περισσότερα από έναν απλό καθαρισμό.