Ήχος και εικόνα που φτιάχνουν την διάθεση, νεανικό vibe που περιμένει πως και πως να γεμίσει μεγάλους και μικρούς χώρους, όρεξη για δουλειά και μουσική… Αυτό βγάζουν προς τα έξω οι Kings, ουσιαστικά το σχήμα του Γιάννη Ρουσσουνέλου, που μετά το πέρασμά του από τους Stavento και τους REC, δοκιμάζει σε πιο προσωπικό επίπεδο. Το Όπου Με Πας είναι το νέο single, με την πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Antonella να αναλαμβάνει τα φωνητικά, αλλά και τον… Μάρκο Σεφερλή να κάνει μία εμφάνιση έκπληξη στο video clip του τραγουδιού. Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το ανερχόμενο σχήμα, μέσα από τις απαντήσεις του Γιάννη Ρουσσουνέλου…

Πως θα συστηνόσασταν σε κάποιον που δεν σας ξέρει;
Kings! Αυτό είναι το όνομά μας, έτσι έχουμε ονομάσει την μουσική οικογένεια μας κι έτσι θέλουμε να μας γνωρίζει ο κόσμος.

Θεωρείτε πως έχετε συγκεκριμένο target group;
Μέχρι και πριν λίγο καιρό νομίζαμε πως μας άκουγαν νεαρές ηλικίες. Παιδιά, έφηβοι… Μετά το νέο μας κομμάτι αναθεωρήσαμε εντελώς. Λαμβάνουμε καθημερινά σχόλια από ανθρώπους όλων των ηλικιών και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί βλέπουμε ότι η μουσική μας αρέσει γενικότερα. Προσπαθούμε να είμαστε μέσα στα ακούσματα της νεολαίας και παράλληλα να γράφουμε ώριμη μουσική για όλα τα γούστα.

Τι έχει κρατήσει και τι έχει αφήσει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος από την εμπειρία του από τα προηγούμενα μουσικά σχήματα που ήταν μέλος;
Από τους Stavento και από τους REC έχω εισπράξει μεγάλη εμπειρία και έχω κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές που πέρασα με όλους τους πρώην μου συνεργάτες. Ωρίμασα μουσικά, έχω καταλήξει στο τι θέλω να κάνω ακριβώς, έμαθα να κινούμαι και να έχω μια προσωπικότητα on stage και ειδικά όταν ήμουν στους Stavento έμαθα να σέβομαι τον κόσμο που με ακούει και συνειδητοποίησα πως χωρίς τον κόσμο, ο μουσικός είναι ένα τίποτα. Οπότε κινούμαι ταπεινά και εύχομαι να διασκεδάζω για πολύ ακόμα τον κόσμο με την μουσική μου, πλέον σαν Kings.

Τι πιστεύετε πως πρέπει να διαθέτει ένα σχήμα για να έχει ευρεία αποδοχή από τον κόσμο;
Σκληρή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι. Να δουλεύει συνέχεια, να βγάζει καλή μουσική και να είναι στα ακούσματα της εποχής. Να εξελίζεται και να προσαρμόζεται ανάλογα αλλά να μη χάσει τη βάση του. Με σκληρή δουλειά και με καλό γούστο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα έχει αποδοχή από τον κόσμο, που απαιτεί πλέον και ζητά καλή μουσική από τους καλλιτέχνες.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις από την πορεία σας μέχρι τώρα;
Είναι μόνο καλές. Τις κακές εντυπώσεις δεν τις σκεφτόμαστε καν αν και είναι ελάχιστες. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τους Kings, μας έχει αγαπήσει και αυτό μας γεμίζει με την γλυκιά ευθύνη να βγάλουμε ακόμα πιο όμορφα κομμάτια και είναι ένα στοίχημα που θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε.

To καλύτερο κομπλιμέντο που περιμένετε να ακούσετε;
Δεν μας γεμίζει τίποτα παραπάνω από το να ακούμε όμορφα σχόλια για την μουσική μας. Και ευτυχώς το τελευταίο διάστημα ακούμε συνέχεια όμορφα κομπλιμέντα που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε το όνειρό μας.

Αγαπημένοι ξένοι καλλιτέχνες;
Είναι πάρα πολλοί και από πολλά είδη μουσικής. Ωστόσο ξεχωρίζουμε με διαφορά την Rihanna, τον Pitbull, Flo Rida, Macklemore και τον παραγωγό πολλών επιτυχιών της εποχής μας, τον Redone.

Υπάρχουν άμεσα σχέδια σας που πρέπει να ξέρουμε;
Τα άμεσα σχέδιά μας είναι να κάνουμε όσο πιο πολλά lives μπορούμε, σε Ελλάδα και Κύπρο και όπου μιλάνε ελληνικά, για να προωθήσουμε την νέα μας δουλειά, “όπου με πας” και να γνωρίσει από κοντά ο κόσμος τους KINGS.

Που μπορεί να σας βρει κάποιος διαδικτυακά;
Ασχολούμαστε και αφιερώνουμε αρκετό απ’ τον χρόνο μας στα social media. Χειριζόμαστε εμείς αποκλειστικά τις σελίδες μας κι ο κόσμος μπορεί να μας βρει στα παρακάτω sites, να γίνει μέλος, να μας ρωτήσει ότι θέλει και σε άμεσο χρόνο θα απαντήσουμε σε οτιδήποτε μας υποβάλει.

www.facebook.com/kingsofficialpage
twitter.com/Kings_Band
www.youtube.com/kingsbandtv