Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο That’s Life, έναν πολύ αγαπητό και ξεχωριστό καλλιτέχνη, με πάθος για την μουσική και αγάπη για τον κόσμο που τον στηρίζει. Ο Λούκας Γιώρκας, μας αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο του κομμάτι «Μέχρι τον Ουρανό» και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις και τις προσδοκίες του! Απολαύστε τον!

That’s Life: Κυκλοφόρησες ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Μέχρι τον Ουρανό», από την Cobalt Music. Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για αυτή τη νέα σου κυκλοφορία!
Λούκας Γιώρκας: Το «Μέχρι τον Ουρανό» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί σε δική μου μουσική και στίχους κι αυτό το κάνει πολύ ξεχωριστό για μένα. Είναι ένα τραγούδι που γεννήθηκε μέσα από μια συνεργασία και μια φιλία και είναι γεμάτο φως. Εύχομαι ο κόσμος να το ταυτίσει με τις πιο όμορφες στιγμές του..

That’s Life: Το «Μέχρι τον Ουρανό» είναι ένα αρκετά ερωτικό κομμάτι, του οποίου έχεις γράψει ο ίδιος την μουσική και τους στίχους. Υπάρχει κάποια ιστορία πίσω από αυτό το κομμάτι; Ποια ήταν η έμπνευση σου, η μούσα σου;
Λούκας Γιώρκας: Είναι όντως ένα ερωτικό κομμάτι το οποίο ίσως χαρακτηρίζει την περίοδο την οποία διανύω. Είμαι γενικά ένας άνθρωπος ο οποίος νιώθει συνεχώς ερωτευμένος. Επιδιώκω θα έλεγα να είμαι ερωτευμένος. Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα, μέσα από το οποίο γεννιούνται τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο.

That’s Life: Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Λούκας Γιώρκας: Προς το παρόν απολαμβάνω την κυκλοφορία του τραγουδιού μου μέσα από τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις και την αγκαλιά των ανθρώπων εκεί όπου εμφανίζομαι.. Ήδη οραματίζομαι επίσης τα επόμενα δισκογραφικά μου βήματα τα οποία αν πραγματοποιηθούν, θα είναι κάτι που το θέλω πάρα πολλά χρόνια.

That’s Life: Μπορούμε να σε απολαύσουμε κάπου, φέτος το καλοκαίρι;
Λούκας Γιώρκας: Αυτή την περίοδο έχουμε κάποιες εμφανίσεις με την Έλλη Κοκκίνου στην Κύπρο και ταυτόχρονα κάνω κάποιες εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε κανονικά και να έρθουμε σε άμεση επικοινωνία με το κοινό, που νομίζω ότι έλειψε σε όλους μας πάρα πολύ.

That’s Life: Πως θα φανταζόσουν τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από σήμερα;
Λούκας Γιώρκας: Έχω σταματήσει να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία γιατί ανακάλυψα ότι με αγχώνει η σκέψη αυτή. Προσπαθώ να ζω το τώρα όσο πιο έντονα γίνεται και να βάζω βραχυπρόθεσμους στόχους.

That’s Life: Που είναι το μότο που σε ακολουθεί στη ζωή σου;
Λούκας Γιώρκας: Νομίζω ότι αυτό που κυνηγάω περισσότερο από καθετί είναι το «εὖ ζῆν ».

That’s Life: Τι θα ήθελες να μοιραστείς με τον κόσμο που σε στηρίζει και σε αγαπάει;
Λούκας Γιώρκας: Αυτό που νιώθω την ανάγκη να εκφράσω είναι να προσφέρουμε τον εαυτό ας στους ανθρώπους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο να κάνουμε ο ένας στον άλλο και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό για έναν άνθρωπο από την προσφορά του εαυτού του. Σε αυτή την εποχή που είμαστε έτοιμοι να φωνάξουμε σταύρωσον με μεγάλη ευκολία, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη δύναμη ψυχής να συγχωρήσουμε, να αγκαλιάσουμε, να γιατρέψουμε και όχι να τιμωρήσουμε.

Q & A

Αγαπημένο φαγητό … ΠΙΤΣΑ
Μεγαλύτερη φοβία … ΜΟΝΑΞΙΑ
Dream Trip … ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙ
Αγαπημένη ταινία… Ο ΝΟΝΟΣ , 1917
3 μειονεκτήματα σου… ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ, ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ, ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ
3 πλεονεκτήματα σου… ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ
Αγαπημένο τραγούδι… ΤΑ ΣΜΥΡΑΝΕΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Θα ήθελες να συνεργαστείς με… ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ
Ιδανική σχέση… ΗΡΕΜΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.