Παρόλο που το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται ήδη της έχει χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου, το περιζήτητο top model «χτύπησε» δύο νέα τατουάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οίκοι μόδας Chanel και Burberry που «κλείνουν» πάντα την Cara Delevingne για τα fashion show τους, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τα τατουάζ που ήδη καλύπτουν το σώμα της και έτσι, η ατζέντης της Sarah Doukas της ζήτησε να σταματήσει την επέκταση της body art συλλογή της.

Κάτι βέβαια που δεν επιθυμεί να κάνει η 21χρονη Cara γι’αυτό και επισκέφθηκε το στούντιο του Βραζιλιάνου tattoo artist Daniel Tucci κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Λίγες εβδομάδες μετά το τελευταίο της απόκτημα, το τατουάζ με το όνομα της μητέρα της Pandora που χάραξε στο εσωτερικό μέρος του αριστερού της μπράτσου, η Cara Delevingne «χτύπησε» δύο νέα τατουάζ.

Το ένα είναι ο τυχερός αριθμός της το «12» με λατινικούς αριθμούς κάτω από το στήθος της και το δεύτερο αποτελεί ένα παραδοσιακό σύμβολο της Βραζιλίας, ένα συνδυασμό 5 αστέρων που περικυκλώνουν το αυτί της.

Το διάσημο μοντέλο δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα νέα τατουάζ της στους λογαριασμούς της στα social media και όπως δήλωσε ο Tucci, η Delevingne του ζήτησε να μην ποστάρει φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram πριν το κάνει εκείνη. Ο διάσημος tattoo artist αποκάλυψε ακόμα πως το top model δεν έχει σκοπό να σταματήσει να προσθέτει τατουάζ στο σώμα της.

H Cara Delevingne έχει μοιραστεί στο παρελθόν φωτογραφίες της από επισκέψεις της σε tattoo studios

H Cara Delevingne έχει μοιραστεί στο παρελθόν φωτογραφίες της από επισκέψεις της σε tattoo studios

Παρόλο που απαιτείται από τα high fashion models να μην καλύπτουν το σώμα τους με τατουάζ ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο όπως η Cara Delevingne έχει πλέον έξι, καθώς εκτός από το τρία προαναφερθέντα τατουάζ έχει άλλα τρία, που περιλαμβάνουν ένα λιοντάρι στο δεξιό δείκτη της, μια επιγραφή Made in England στην αριστερή της πατούσα και τα αρχικά της CJD (Cara Jocelyn Delevingne) στο δεξί της χέρι.

Φαίνεται πως η Cara δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει τις υποδείξεις του πρακτορείου της είτε επειδή είναι μια ατίθαση 21χρονη είτε επειδή θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο της υψηλής ραπτικής. Το μέλλον θα δείξει…