Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σιγά σιγά στον χώρο των τατουάζ. Αν βέβαια σκεφτείς πως λίγες δεκαετίες πριν το τατουάζ ήταν ταμπού για πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα στον χώρο εργασίας απαγορευόταν πολλοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να το καλύψουν μάταια με κάποιο πουκάμισο ή λίγο make up αν ήταν σε εμφανές σημείο.

Δεκαετίες αργότερα τα πράγματα στον εργασιακό χώρο είναι πιο ανεκτά αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Έτσι λοιπόν αν χρειαστεί να καλύψετε το τατουάζ σας, το οποίο είναι μικρό για κάποιο interview ή για τον οποιοδήποτε λόγο μπορείτε να κάνετε το παρακάτω τρικ ώστε να εξαφανιστεί κυριολεκτικά. 

Αρχικά παίρνετε λίγο make up και με ένα πινελάκι ταμπονάρετε τη περιοχή. Στη συνέχεια θα πρέπει να δείτε αν το χρώμα του δέρματος σας τείνει προς το ροζ ή το πορτοκαλί και πάρτε την αντίστοιχη ματ σκιά ή κραγιόν. Περάστε με το πινελάκι της σκιάς τη περιοχή. Έπειτα περάστε τη χρωματισμένη περιοχή με λίγη λακ ενώ θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία με τη σκιά άλλη μια φορά μόλις η λακ στεγνώσει.

Όταν η λακ έχει στεγνώσει για δεύτερη φορά με το πινελάκι από τη σκιά απλώνετε σε όλη την επιφάνεια concealer και ψεκάζετε με λακ ξανά. Τέλος θα χρειαστεί να περάσετε το concealer απευθείας πάνω στη περι0χή βάζοντας ξανά λακ για να σταθεροποιηθεί το χρώμα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε λίγη πούδρα για πιο φυσικό και ματ αποτέλεσμα.

Το μυστικό σας πια είναι καλά κρυμμένο κάτω από το μακιγιάζ σας.