Η φαντασία του tattoo artist Jesse Rix τρέχει με πολλά χιλιόμετρα και εάν δεν έκανε μοναδικά σχέδια επάνω στο ανθρώπινο σώμα, ίσως να έγραφε βιβλία μυστηρίου για ξένους γαλαξίες, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα και μαγικά ταξίδια ενδοσκόπησης.
Το στυλ του είναι ρεαλιστικό, αλλά το αποτέλεσμα εντελώς σουρεαλιστικό, με γεωμετρικά σχήματα να αποκαλύπτουν από κάτω μοναδικό θέαμα, από διαγαλαξιακές μάχες, μέχρι μηνύματα αποκρυφισμού. Το πως παίζει με το φως, τις γωνίες, την αντίληψη και ένα σωρό άλλους παράγοντες είναι κάτι το θαυμαστό. Δείτε τα παρακάτω τατουάζ ψευδαίσθησεις και θα καταλάβετε την σπάνια ικανότητα αυτού του tattoo artist.

jesse-rix-optical-illusion-tattoos-2 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-4jesse-rix-optical-illusion-tattoos-6 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-7 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-8 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-9 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-10 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-13 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-14 jesse-rix-optical-illusion-tattoos-15
Πηγή: Illusion