Μπορεί η φιλία σας να ξεκίνησε από το “όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, καθόσουν στο διπλανό θρανίο”, να έχει περάσει από 40 κύματα και παρόλα αυτά να έχει αντέξει στο πέρασμα των ετών.

Μπορεί πάλι να είναι μια πρόσφατη φιλία που να έχει αποδείξει την αξία της.

Αν για εσάς “οι φίλοι είναι η οικογένεια της επιλογής” και θέλετε να επισφραγίσετε αυτή την άποψη με ένα τατουάζ, τότε θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για tattoo designs που μπορείτε να χτυπήσετε με τον κολλητό/κολλητούς.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο σχέδιο, στο ίδιο ακριβώς σημείο: Το σχέδιο μπορεί να είναι ένα σύμβολο (όπως η καρδιά), κάποιος αριθμός/ημερομηνία που είναι σημαντική για τη φιλία σας, κάποιο old school σχέδιο (όπως τα χελιδόνια), το σύμβολο του απείρου (που συμβολίζει την αιώνια φιλία), ένα μάτι (για να πάψετε να τηλεφωνείτε εκ περιτροπής στις μαμάδες για ξεμάτιασμα…) κι άλλα πολλά.

Μπορείτε να επιλέξετε μια σύνθεση με δύο τατουάζ όπου το ένα θα συμπληρώνει το άλλο. Η σύνθεση μπορεί να αποτελείται από μία φράση που θα χωριστεί σε 2 μέρη, το συμβολικό γικ και γιανγκ, ένα σχέδιο που ολοκληρώνεται όταν ενωθούν τα δύο τατουάζ, κι άλλες ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το σχέδιο του τατουάζ μπορεί να αποτελείται κι από αντίθετα σύμβολαSun-Moon-best-friends-tattoos

Μπορείτε να χτυπήσετε την ίδια φράση ή λέξεις που εκφράζουν τις αξίες σας και όλες μαζί διαμορφώνουν ένα σημαντικό νόημα.Love-Hope-Dream-best-friends-tattoos All-My-Love-best-friends-tattoos

Το τατουάζ μπορεί να έχει το ίδιο θέμα αλλά διαφορετικό σχέδιοBlossoms-best-friends-tattoos

Όταν οι κολλητές δεν είναι μόνο δύο, η σύνθεση του τατουάζ μπορεί να βασίζεται σε πολυάριθμους συνδυασμούς, όπως οι παραδοσιακές ΜπάμπουσκεςBest-Friend-Tattoos-babouskaΣτα παραπάνω σχέδια σίγουρα θα βρήκατε έμπνευση και για τατουάζ που μπορείτε να χτυπήσετε με τον αγαπημένο σας. Πριν προχωρήσετε σε κοινό τατουά με τον σύντροφο σας, σιγουρευτείτε πως η σχέση σας έχει αντέξει όσο και η δυνατή φιλία σας 😉