Τα τατουάζ είναι παντού τώρα και σχεδόν κάθε διασημότητα έχει από ένα τουλάχιστον. Ειδικά στις παραλίες σχέδια και φράσεις σε κατακλύζουν τόσο πολύ που έχεις αρχίσει να μισείς το δικό σου. Ένας στου πέντε ενήλικες έχει τουλάχιστον ένα τατουάζ στις ΗΠΑ σύμφωνα με έρευνες.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι γυναίκες είναι πιθανότερο να στολίσουν το σώμα τους με ένα τατουάζ κατά 23% σε σχέση με τους άνδρες που έχουν μόλις το 19%.Ενώ το 84% και των δύο φύλων δεν έχει μετανιώσει την επιλογή τους. Αντίθετα, υπάρχει πάντα αυτό το 14% όπου το μετανιώνει και γι αυτό όμως υπάρχουν επιλογές. Πολλοί δερματολόγοι προσφέρουν τώρα την αφαίρεση τατουάζ.

tattoo-ideas

Από τα τατουάζ που αφαιρούνται περισσότερο είναι αυτά όπου γράφουν το όνομα του ή της πρώην, το ίδιο φυσικά ισχύει και για συζύγους με ένα μεγάλο ποσοστό να καταλαμβάνουν οι βέρες tattoo.

tattoo

Από την άλλη ένα μεγάλο ποσοστό επισκεψιμότητας στους δερματολόγους για αφαίρεση τατουάζ, κατέχουν εκείνοι όπου δεν τους το επιτρέπει η εργασία τους καθώς το τατουάζ είναι σε εμφανές σημείο, όπως για παράδειγμα στον καρπό.

Δυστυχώς, μερικά χρώματα είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν από κάποια άλλα. Η χρωστική ουσία δεν μπορεί καν να διαβαστεί από το laser γι αυτό και πολλοί δερματολόγοι επιμένουν στο ότι τα τατουάζ πρέπει να είναι μονόχρωμα.

xromatisto tattoo

 Ο χρόνος που χρειάζεται για να αφαιρεθεί ένα τατουάζ είναι διαφορετικός ανάλογα με το είδος και την τοποθεσία του τατουάζ στο σώμα ενός ατόμου. Είναι μια αρκετή δαπανηρή διαδικασία όμως τις περισσότερες φορές είναι σίγουρο ότι το τατουάζ θα αφαιρεθεί τελείως.