Το Instagram είναι τόσο απλό που μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί με το ένα μάτι κλειστό, έχει τόσα φίλτρα όσα χρειάζονται για να φαινόμαστε κούκλες και δε χρειάζεται να γράψουμε παρά μία εξυπναδίστικη φράση προκειμένου να ανεβάσουμε τη φωτογραφία της αρεσκείας μας. Έχοντας δείξει την πλάτη του σε Twitter και Facebook, διαβάστε μερικά ακόμα κόλπα έτσι ώστε όχι μόνο να δείχνετε τις αγαπημένες σας εικόνες στους φίλους σας, αλλά να μαζεύετε τα like με το τσουβάλι και να είστε δημοφιλής!

Processed with VSCOcam with f2 preset Desk_1 Processed with VSCOcam with c1 preset

Η καθημερινότητά μας είναι το Α και το Ωμέγα. Ο πρωινός καφές, λουλούδια από τον καλό μας, κίνηση στο δρόμο και κάτι αναπάντεχο στη δουλειά, όλα είναι must.

cats_of_instagram tumblr_m2n7fflHii1qm4rc3

Τα κατοικίδια και κάθε λογής ζωάκι είναι από τα πιο hot θέματα φωτογραφίας για το Instagram. Βάλτε για hashtags #petsofinstagram #cats #dogs ή επισκεφτείτε λογαριασμούς όπως αυτός του #ohhhmydog και θαυμάστε μερικές από τις πιο ευφάνταστες φωτογραφίες.

Everyday_1 Everyday_7

Η αρχιτεκτονική, η γεωμετρία των χώρων, οι πόρτες, τα παράθυρα και τα τοπία από τις διακοπές σας θα μαζέψουν σίγουρα πολλά like. Πειραματιστείτε με το φακό πιο ψηλά και πιο χαμηλά από το αντικείμενο που θέλετε να φωτογραφίσετε και θα εκπλαγείτε μα τα αποτελέσματα.

Fruit_1

Φωτογραφίστε τα παπούτσια σας, τα κοσμήματά σας, το καινούργιο σας καπέλο, ακόμα και τα μαλλιά σας. Δε χρειάζεται να είστε blogger, δείξτε στον κόσμο το γούστο σας, τι σας αρέσει, τι ψωνίσατε στην ανηψιά σας και τι θα θέλατε για τα γενέθλιά σας.