Το γνωστό απόφθεγμα «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» επιβεβαιώνουν τα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου μέσα από τη νέα εφαρμογή τους ΠολυΞυπνήματα.

Το συγκεκριμένο application αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες το πρωινό ξύπνημα. Καταρχάς, παύεις να ξυπνάς μόνος!polyxypnimata-4

Χάρη στο ΠολυΞυπνητήρι της εφαρμογής μπορείς να ζητήσεις από τους φίλους σου να σε ξυπνήσουν με ένα ηχογραφημένο μήνυμα ή video και επιπλέον μπορείς να ενημερώνεσαι για το πότε ξυπνάει ο καθένας…κι επομένως ξέρεις από ποιον θα ζητήσεις να σου φέρει τον πρώτο καπουτσίνο της ημέρας 😉

polyxipnimata-1

polyxypnimata-2

Αν βέβαια είσαι πιο παραδοσιακός τύπος και δεν σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις τις τις φωνές ή τα videos των φίλων σου μέσω facebook, στο ΠολυΞυπνητήρι θα βρεις μια ευρεία γκάμα κλασσικών ήχων ξυπνητηριών (όπως το rooster=κόκορας) για ένα καλό old fashioned ξύπνημα!

Όπως θα έχεις καταλάβει η εφαρμογή ΠολυΞυπνήματα αποτελεί ένα ΠολυΕργαλείο που λειτουργεί ακριβώς όπως η φιλοσοφία των ΠολυΔημητριακών Παπαδοπούλου που χώρεσαν το πρωινό μιας ισορροπημένης διατροφής σε ένα μπισκότο. Τέσσερα δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, βρώμη και κριθάρι, ενώθηκαν με πλούσια φρούτα, απολαυστική σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα και δημιούργησαν τα ΠολυΜπισκότα που αποτελούν το γευστικό, υγιεινό πρωινό που σε γεμίζει ενέργεια!

Το σίγουρο είναι πως με την εφαρμογή ΠολυΞυπνήματα (διαθέσιμη για Android και iPhone) το –για πολλούς- βάρβαρο πρωινό ξύπνημα μετατρέπεται σε διασκέδαση!