Κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά τo Beep-Beep, μια ολοκαίνουργια εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για την κίνηση στους δρόμους.
Το Beep-Beep υπόσχεται να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής στην πόλη. Φιλοδοξεί να βάλει τέλος στο άγχος και στην αγωνία των οδηγών που καθημερινά αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους, λόγω του κυκλοφοριακού χάους. Η εφαρμογή δίνει απαντήσεις σε καθημερινά μας ερωτήματα όπως

Που έχει μπλόκα;

Ποιους δρόμους να αποφύγω;

Που γίνεται πορεία;

Από που θα προμηθευτώ την φθηνότερη βενζίνη;

Που εκτελούνται έργα;

Ποιοι είναι οι πιο ασφαλής διαδρομή για ποδηλάτες;

Η λογική της εφαρμογής είναι απλή όσο και η χρήση της! Οι χρήστες (οδηγοί και «commuters») μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από smartphone τους με λογισμικό iOS ή Android και μέσω αυτής μπορούν να ποστάρουν σχόλια, καθώς και να ενημερώνουν και να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους ζωντανά!
Η εφαρμογή είναι διαδραστική και εξωστρεφής. Συνδέεται με τα social media και τα σχόλια που γίνονται στο περιβάλλον της κοινοποιούνται στα προσωπικά προφίλ facebook και twitter με αποτέλεσμα να φτάνουν σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα δίκτυο επικοινωνίας πολιτών, που θα βασίζεται στην έγκυρη και γρήγορη πληροφόρηση για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης.


Η επιτυχία της εφαρμογής σε χώρες του εξωτερικού είναι τεράστια και το ίδιο αναμένεται να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην Ελλάδα! Το Βeep-Βeep διακρίθηκε ως η κορυφαία καινοτομία σε εκδήλωση του Endeavor στην Αθήνα τον προηγούμενο Μάρτιο, χαρίζοντας την πρωτιά στους δημιουργούς του, οι οποίοι βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι επιχειρηματίες ανάμεσα σε 487 συμμετοχές από 14 χώρες.

Beep-Beep…κι έφυγες!
Follow BeepBepp on Twitter & Facebook