Από όσα Bluetooth ηχεία έχουμε δει, τα περισσότερα έχουν περίπου παρόμοια χαρακτηριστικά, κάνοντας δύσκολο να ξεχωρίζουν όχι μόνο από τον ανταγωνισμό αλλά και μεταξύ τους.

Να όμως που αυτή τη φορά έχουμε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο προϊόν για να σας παρουσιάσουμε. Το νέο Bluetooth Conference Speaker της Smart Electronics είναι μία κατηγορία μόνο του αφού έρχεται με αρκετά και χρήσιμα χαρακτηριστικά και έχει το απόλυτο business look που ταιριάζει όχι μόνο στο γραφείο και την αίθουσα συσκέψεων αλλά και στο σαλόνι σας. Η αξία του είναι ανεκτίμητη -ιδιαίτερα αν το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά σας- αλλά η τιμή του είναι μόνο 19,90€ !!!

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει εκπληκτικά με ένα από τα συστήματα επικοινωνίας που συναντάμε συνήθως στα meeting rooms. Και εν τέλει είναι… ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Συνδέοντας το κινητό σας μέσω Bluetooth στη συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο της σαν ανοικτή ακρόαση, και το ενσωματωμένο μικρόφωνο για να επικοινωνείτε χωρίς να πλησιάσετε καν το κινητό!

Το πιο εντυπωσιακό feature όμως είναι το dial pad που διαθέτει η συσκευή. Έχοντας και πάλι συνδεδεμένο το κινητό σας μέσω Bluetooth, μπορείτε να καλείτε αριθμούς απευθείας από το speaker, χωρίς την παρέμβαση του κινητού. Έτσι εκτός από το hands-free καθιερώνει και το trend του… phone-free!

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς τις δυνατότητες του! Πάνω στο dialer θα βρείτε επίσης τα πλήκτρα back, forward και pause/play, χρήσιμα για τον έλεγχο της μουσικής.

Αυτό συμβαίνει διότι όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να λείπει η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, η οποία όμως δεν περιορίζεται στη μεταφορά ήχου μέσω Bluetooth.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε USB stick, κάρτα μνήμης microSD, ή απλά οποιαδήποτε συσκευή μέσω στερεοφωνικού βύσματος. Ο ήχος είναι εξαιρετικός χάρη στα πολύ καλά ενσωματωμένα ηχεία.

Η συσκευή τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία φορτίζεται μέσω USB, είτε από υπολογιστή ή από φορτιστή / powerbank.

Μάλιστα το καλώδιο που θα βρείτε στη συσκευασία συνδέει τη θύρα miniUSB του ηχείου τόσο με μία τυπική θύρα USB όσο και με stereo 3,5mm.

Εκτός αυτών, η συσκευή διαθέτει και μία στερεοφωνική έξοδο, σε περίπτωση που θέλετε να τη συνδέσετε σε πιο ισχυρά ηχεία, σύστημα PA ή σε ακουστικά. Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και ανεβάστε την επικοινωνία σας σε άλλο επίπεδο!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 19,90 κάνοντας κλικ εδώ