Υπάρχουν γονείς που επιμένουν να παρακολουθούν και να καταγράφουν την εξέλιξη, το μεγάλωμα, του παιδιού τους. Ενώ παλαιότερα συνηθίζαμε να στεκόμαστε σε πόρτες και τοίχους, παρέα με μία μεζούρα και να μαρκάρουμε με ένα μολύβι το αποτέλεσμα του ύψους που άλλαζε με τον καιρό, σήμερα η τεχνολογία μας πάει βήματα μπροστά!

Η εφαρμογή “Handpressions” -που είναι συμβατή με το Ipad- δίνει στο γονιό την ευκαιρία να σκανάρει και να αποθηκεύει τα αποτυπώματα του παιδιού του (χεριών και ποδιών).

Αυτό που πρέπει να κάνει αρχικώς ο μπαμπάς ή η μαμά είναι να δημιουργήσει το προφίλ του νεογέννητου. Μετά πρέπει να αποθηκεύει το αποτύπωμα μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Τα ψηφιακά ίχνη είναι εύκολο να υποστούν επεξεργασία και μέσα από αυτή τη διαδικασία να δημιουργηθούν έργα τέχνης με μωρουδιακή γοητεία.

Πληθώρα εργαλειών δίνουν στον χρήστη  την ευκαιρία να “δουλέψει” αυτό που βλέπει προκειμένου να έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που είτε μπορεί να το στείλει σε κάποιον, φίλο ή συγγενή, είτε να το εκτυπώσει.

Κάπως έτσι ο καθένας μπορεί να έχει στα χέρια του αναμνηστικά απαράμιλλης, συναισθηματικής, αξίας με κόστος $18.99 έως $39.99.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPad και το iPad mini και “τρέχει” με  iOS 6.1 ή μεταγενέστερη έκδοση του προγράμματος.

Διατίθεται δωρεάν Εδώ

Πηγή: appadvice.com