Όλοι το γνωρίζουν… Ο λόγος που αγοράζουμε ένα ισχυρό smartphone, είναι ακριβώς ο ίδιος που αγοράζουμε ένα ισχυρό PC: για την άνετη εκτέλεση multimedia εφαρμογών!

Και οι πιο απαιτητικές multimedia εφαρμογές είναι βεβαίως τα παιχνίδια. Όχι μόνο αυτό, αλλά πολλά από αυτά ζητούν πολύ ακριβή χειρισμό, τον οποίο δυστυχώς δεν προσφέρει πάντα η οθόνη αφής.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ενός απτού gamepad, και αυτό το γνωρίζουμε καλά στη Smart Electronics, γι’αυτό σας προτείνουμε το συγκεκριμένο χειριστήριο, μόνο με 22€ !!!

Διαθέτει μία πλήρως ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζεται πολύ εύκολα μέσω της θύρας microUSB.

Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται ο ένας αναλογικός μοχλός και το D-pad, ενώ στη δεξιά ο άλλος αναλογικός μοχλός και τα τέσσερα action buttons.

Φυσικά, συμβαδίζοντας με το layout όλων των σύγχρονων χειριστηρίων, στο μπροστινό μέρος θα βρείτε δύο shoulder buttons και άλλα δύο triggers.

Δεν λείπουν βεβαίως τα start και select, όπως επίσης τα αντίστοιχα πλήκτρα για on/off και pairing.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο πιο διασκεδαστικά γίνονται τα παιχνίδια μαζί του!

Ένας πτυσσόμενος βραχίονας στο κέντρο του, ανοίγει προς τα πάνω και φιλοξενεί άνετα οποιοδήποτε smartphone ή phablet. Έτσι, και το πιο δύσκολο παιχνίδι γίνεται «του χεριού σας»!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε στην iOS ή Android συσκευή σας μέσω Bluetooth.

Τώρα μπορείτε να παίξετε όχι μόνο τα παιχνίδια που είναι σχεδιασμένα για «κλασσικό» χειρισμό, αλλά και όσα απαιτούν gestures στην οθόνη!

Στην περίπτωση του Android, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως mouse, καθώς εμφανίζει έναν κέρσορα στην οθόνη, που χειρίζεστε με τον αναλογικό μοχλό.

Επιπλέον, εκτός από παιχνίδια, λειτουργεί και με music/media player εφαρμογές, καθιστώντας το μία πολύ καλή ασύρματη λύση, αν συνδέσετε το κινητό σας στην τηλεόραση για να δείτε βίντεο, φωτογραφίες, ή να ακούσετε μουσική.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και μετατρέψτε το κινητό σας σε πλήρη φορητή παιχνιδομηχανή!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 22 κάνοντας κλικ εδώ