Σύζυγος και blogger ο Jarrid Wilson αποφάσισε να γράψει ένα post προκειμένου να σε κάνει να σκεφτείς ότι ήρθε η ώρα να πάρεις… διαζύγιο!

Η ανάρτηση στο blog του έχει ως εξής:

«Γιατί παίρνω διαζύγιο το 2014»

Πριν πάρετε την απόφαση να με κατηγορήσετε και να υποθέσετε ότι αφήνω τη γυναίκα μου επιτρέψτε μου με να σας εξηγήσω ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Θέλω να αφήσω κάποια άλλη. Κάποια που δε γνωρίζετε. Κάποια που μου κλέβει τον περισσότερο χρόνο, με αποσπά από το να περνάω χρόνο με τη σύζυγό μου και μάλιστα βρίσκεται μαζί μου και τις βραδινές ώρες.

Το όνομά της είναι iPhone 5. Είναι πανέξυπνη, αστεία, πιστή και με κρατάει ενήμερο για ό, τι συμβαίνει. Και αν και βρίσκεται συνεχώς στο πλάι μου, δε μπορώ να μην αντιληφθώ ότι δε μου επιτρέπει να έχω χρόνο για αυτούς που μετράνε περισσότερο για εμένα και είναι πιο ό, τι πιο σημαντικό στην ζωή μου! Ο Θεός, η σύζυγός μου, η οικογένειά μου και τα όνειρά μου!

Μου αποσπά την προσοχή. Τόσο που αγνοώ τους ανθρώπους που προσπαθούν να μιλήσουν μαζί μου. Με κάνει να χρησιμοποιώ τις εφαρμογές, τις δυνατότητες που μου παρέχει κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων και δε μπορώ να απολαύσω τη στιγμή! Με δυσκολεύει ακόμα και στο να αφιερώσω χρόνο για σημαντικές εργασίες που πρέπει να τελειώσω μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αν και πολύ συμπεριφέρονται λες και δεν τρέχει τίποτα, πρέπει αμέσως να καταλάβουμε ότι τα τηλέφωνα είναι αξεσουάρ και όχι προτεραιότητα!

Η πρόκληση για το 2014: Πάρε διαζύγιο από το κινητό σου. Τις εφαρμογές, τις ενημερώσεις των κοινωνικών δικτύων και δεσμεύσου σε σχέσεις που είναι σημαντικές και ανθρώπινες αφού αυτές είναι που θα αντέξουν στον χρόνο.

Η σύζυγός σου είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα!

Σκέψου το!

Μάθε να ισορροπείς ανάμεσα στον χρόνο που ξοδεύεις με το τηλέφωνο και στον χρόνο που αφιερώνεις στους ανθρώπους!

Κάνε το τηλέφωνο αξεσουάρ και όχι προτεραιότητα

Βάλε όριο στην χρήση του κινητού

Μάθε να το χειρίζεσαι και μην το αφήνεις να σε χειρίζεται αυτό

Μην του δίνεις σημασία τα Σαββατοκύριακα

Θα έρθεις μαζί μου για να οργανώσουμε το κίνημα του «διαζυγίου από το τηλέφωνό μας»;

Αν θέλετε να έχετε ενημέρωση σχετικώς με τις εξελίξεις στο κίνημα του πρωτότυπου διαζυγίου επισκεφθείτε το blog τουWilson, τη σελίδα του στο Facebook ή στο Twitter!

Πάντως για επίδοξος διαζευγμένος από το κινητό του τηλέφωνο χρησιμοποιεί πολύ τα social media!!!!