Διατίθεται δωρεάν και μπορείς να το αποκτήσεις με τη μία!

Το  Unfriend Notify σου επιτρέπει να δεις (να ανακαλύψεις αν σε ενδιαφέρει) ποιος από τους φίλους σου στο Facebook σε διέγραψε!

Αυτή είναι η εφαρμογή που σου εξασφαλίζει την ειδοποίηση που ζητάς όταν κάποιος πατάει το κουμπί unfriend και σε στέλνει αδιάβαστο! 

Αν μέχρι σήμερα έμπαινες στη διαδικασία να ψάχνεις τη λίστα των φίλων και να αναζητάς με αγωνία ποιος ήταν αυτός που αρνήθηκε την διαδικτυακή σας σχέση (όλα κάποια στιγμή τελειώνουν), προκειμένου να του κάνεις κακό ή να βάλεις τα κλάματα, τώρα δεν χρειάζεται να κουράζεσαι!

Με το που θα το εγκαταστήσεις θα δεις να εμφανίζεται μία μπάρα στην κορυφή της λίστας με τους φίλους που γράφει “Lost Friends”.

Ενώ ο σύνδεσμος στην αρχή δείχνει τον αριθμό των ατόμων που σε διέγραψαν προσφάτως, κάνεις  κλικ  και εμφανίζεται μπροστά σου το ονοματεπώνυμο του αχρείου- πρώην φίλου!

Μετά έχοντας “σε λειτουργία” τον Chrome ή το Firefox το μαρτυριάρικο εργαλείο εντοπίζει αμέσως την κίνηση του unfriend και σου στέλνει ειδοποίηση! Τότε μπορείς να στείλεις απειλητικό μήνυμα ή να βρίσεις χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Αν σε ενδιαφέρει κάνε κλικ για το Firefox εδώ, και για τον Chrome εδώ.