Και εκεί που λες οτι δεν πάει παρακάτω, ανακαλύπτεις ότι με ένα application όλα γίνονται. Τα Χριστούγεννα κάνει πρεμιέρα το Invisible Girlfriend που δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο που θέλει να «ζει μονάχος», σε αυτόν που θέλει να μπερδεύει τον κόσμο για την ερωτική του ζωή και τέλος πάντων στον κάθε πικραμένο, να έχει το δικό του φανταστικό κορίτσι.

Η εφαρμογή μπερδεύει φίλους, γνωστούς και συγγενείς (καημένη μανούλα) δημιουργώντας εντυπώσεις και λέγοντας ψέματα ότι κάτι ερωτικό τρέχει με την πάρτη σου. Και δωσ’του μηνύματα στο κινητό, e mails, κλήσεις και διαδραστικό παιχνίδι στα social media προκειμένου όλοι να πιστέψουν το απίστευτο. Ακόμα καλύτερα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει από one night stand μέχρι τη σχέση που θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Αναλυτικά ο παρ’ ολίγον εραστής μπορεί να επιλέξει τη γυναίκα της μιας νύχτας και  να λαμβάνει μηνύματα του τύπου «που είσαι και τι κάνεις από χθες το βράδυ σε έχασα» ,αποδεικνύοντας ότι είναι περιζήτητος και σκληρό καρύδι. Επίσης μπορεί να επιδοθεί σε ένα λίγο πιο σοβαρό φλερτ που θα του αλλάξει την κατάσταση single σε «in a relationship» στο Facebook ενώ θα δέχεται κλήσεις από το πρόσωπο που θα του κάνει νάζια και θα του λέει γλυκόλογα του αέρα.

Τέλος, μπορεί να αγγίξει την παράνοια και με 50 δολάρια το μήνα να έχει τη γυναίκα, τη σχέση και την εξέλιξη που θέλει με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που λιώνει και περιμένει το μονόπετρο σαν «κόρη οφθαλμού». Ο περίγυρος καταλαβαίνει πως ο Δον Ζουάν ζει το μοιραίο έρωτα ενώ αυτός μπορεί να κάθεται κλεισμένος στο σπίτι του με μοναδική συντροφιά το application και τη μαμά του. Μέχρι τις αρχές του 2014 θα έρθει και το Invisible Βoyfriend καθώς και μία gay friendly εκδοχή του φανταστικού έρωτα, συντρόφου και τα λοιπά, και ω! Τι λύπη, μαμά!!!

Γιώργος Βλαχογιάννης