Όχι, δεν κάναμε λάθος στον τίτλο. Είναι επίσημο! Η Epic Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μουσικού άλμπουμ XSCAPE του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson, με νέο ακυκλοφόρητο υλικό. Το λανσάρισμα του άλμπουμ θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2014.

Η Sony, για να γιορτάσει το λανσάρισμα αυτού του μοναδικού άλμπουμ θα προσφέρει στους χρήστες επιλεγμένων νέων Sony συσκευών, όπως Xperia™ Z2, Xperia™ Z2 Tablet και Xperia™ M2, δωρεάν το άλμπουμ, την ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο διαδικτυακά, μέσω του Xperia™ Lounge app.

Η Sony Mobile, θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στο νέο άλμπουμ μέσω του Xperia™ Z2, αλλά επιπλέον, θα τους κάνει να νιώσουν ότι βρίσκονται σε ένα στούντιο ηχογράφησης εν μέσω μιας ξεχωριστής ακουστικής εμπειρίας. Οι μηχανικοί ήχου της Sony συνεργάστηκαν με τον Chairman & CEO της Epic Records, L.A. Reid, ώστε να φέρουν την εμπειρία του στούντιο στο Xperia Z2. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήθηκαν οι κονσόλες και οι οθόνες από το στούντιο ηχογράφησης για την βελτιστοποίηση του ήχου στο Xperia™ Ζ2 και στα ακουστικά MDR-NC31EM.

Οι κάτοχοι του Xperia™ Z2, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις ήχου με ένα απλό άγγιγμα, επιλέγοντας τοClearAudio+. Οι ίδιες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες και στον ψηφιακό επεξεργαστή σήματος των ακουστικών Bluetooth SBH-80.

Το αποτέλεσμα; Μία ακουστική εμπειρία, όπως ακριβώς στο στούντιο ηχογράφησης.