Η Microsoft παρουσίασε, πριν από λίγες ημέρες, ένα σουτιέν που όταν εσύ βάλεις το σώμα αυτό σου βάζει το μυαλό.

Μετά απο κάποια χρόνια ερευνών η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σκεπτόμενο γυναικείο αξεσουάρ που θέλει να σου αλλάξει τη διάθεση. Έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει την ψυχική κατάσταση της γυναίκας που το φοραέι και να τη βοηθάει να αντιμετωπίζει το άγχος και την “ανασφάλεια”. Περιέχει ηλεκτρονικούς αισθητήρες, που δε σταματούν να καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς και την ηλεκτρική δραστηριότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα ,ανα πάσα στιγμή, να παρέχονται οι βιολογικές ενδείξεις για την ψυχική διάθεση αυτής που το… φέρει στο στήθος της.

Οι ερευνητές  έχουν ενσωματώσει στο σουτιέν ένα μικροσκοπικό ηλεκτροκαρδιογράφο, ένα μετρητή της ηλεκτρικής αγωγιμότητας της επιδερμίδας, ένα γυροσκόπιο και ένα επιταχυνσιόμετρο!

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται στο smartphone της κατόχου που μπορεί, κάθε λίγο και λιγάκι, να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός της και πως πρέπει να αντιδράσει όταν ανιχνεύονται κακές ενδείξεις.

Όταν για παράδειγμα αρχίζει να αγχώνεται υπερβολικά το Microsoft Bra την προειδοποιεί προκειμένου να μην πέσει με τα μούτρα στο φαγητό. Μπορεί αντί για αυτό να πάρει βαθιές ανάσες ή να πάει μία βόλτα, ή για ψάρεμα!!…Ωραία ιδέα!