Είναι το comeback της χρονιάς, η φήμη που η Nokia έκανε πραγματικότητα. Το Nokia 3310, ένα smartphone που σημάδεψε την ιστορία των κινητής τηλεφωνίας, είναι εδώ στη νέα του έκδοση, που επιχειρεί να συνδυάσει τη νοσταλγία μας για τις συσκευές του 2000, την αγάπη μας για το… φιδάκι και βέβαια τις ανάγκες του σήμερα στην κατηγορία των feature phones, πάντα. Η HMD, 17 χρόνια μετά την πρώτη συσκευή, φέρνει στην αγορά το επανασχεδιασμένο νέο μοντέλο, που τώρα έχει έγχρωμη μεγαλύτερη οθόνη 2,4 ιντσών QVGA, αποθηκευτικό χώρο 16GB επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD και κάμερα 2MP στο πίσω μέρος με single LED flash.

111
Το νέο Nokia 3310 έχει περίπου το μισό πάχος από την πρωτότυπη συσκευή και η αφαιρούμενη μπαταρία των 2.200mAh του εξασφαλίζει 10 φορές περισσότερο χρόνο ομιλίας που φτάνει τις 22 ώρες και διπλάσια αυτονομία που φτάνει έως και τον ένα μήνα! Συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του είναι 115,6 x 51 x 12,8 χιλιοστά και το βάρος του 79,6 γραμμάρια.

Έχει επίσης αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα και μπαταρία, ενώ τρέχει μία ενημερωμένη έκδοση του Series 30+ software και διαθέτει Opera Mini browser για σερφάρισμα στις σελίδες του Web και υποστήριξη 2G δικτύων (δεν υποστηρίζεται σύνδεση μέσω Wi-Fi).

Το “παρών” επίσης δίνει μία σύγχρονη έκδοση του δημοφιλούς game Snake, που χαρακτήρισε τα Nokia εκείνης της εποχής και ακόμη FM Radio, MP3 player και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Το νέο 3310 θα κοστίζει 49 ευρώ και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2017 σε τέσσερα χρώματα (Warm Red, Yellow, Dark Blue & Gray).

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017, μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

https://www.youtube.com/watch?v=3hlhjGMWpYg