Γνωρίζετε το #Followmeto ζευγάρι; Αν όχι, πρόκειται για τον φωτογράφο Murad Osman και την αγαπημένη του Natalia Zakharova που εδώ και πέντε χρόνια γυρίζει κάθε γωνιά του κόσμου απαθανατίζοντας την ίδια πόζα: η Natalia προπορεύεται και ο Murad την ακολουθεί κρατώντας της το χέρι.

#followmeto στην Ινδία

#followmeto στην Ινδία

Το ζευγάρι απέκτησε το χαρακτηριστικό hashtag #Followmeto, απέκτησαν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και δημιούργησαν μια νέα φωτογραφική τάση.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Murad και η Natalia παντρεύτηκαν κι πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας και τις Μαλβίδες.

γάμος #followmeto

Ο γάμος τoυ Murad & της Natalia)

Το #Followmeto ζευγάρι στo μήνα του μέλιτος

Το #Followmeto ζευγάρι στo μήνα του μέλιτος στις Μαλβίδες

Το πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό project του #Followmeto ζευγάριoυ μας έβαλε σε σκέψεις, τώρα που ετοιμάζουμε σιγά σιγά τη βαλίτσα μας. Άραγε, τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το ζευγάρι αν είχε την COOLPIX AW130 της Nikon; Σίγουρα θα πήγαιναν το project τους ένα βήμα παραπέρα…COOLPIX AW130 της Nikon

Κι αν δεν μπορούν ο Murad και η Natalia, μπορούμε εμείς να απαθανατίσουμε κάθε στιγμή από τα ταξίδια μας και τις διαδρομές μας ακόμα κι αν γίνονται στο βυθό της θάλασσας ή στο βουνό.COOLPIX AW130 της NikonCOOLPIX AW130 της Nikon

H COOLPIX AW130 με 16 megapixel μπορεί να καταγράψει ακόμα και τον πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Σε βάθος 30 μέτρων κάτω από το νερό, που ισοδυναμεί με πιστοποίηση κατάδυσης Advanced Open Water, και, επιπλέον, είναι ανθεκτική στο ψύχος έως -10 oC, ανθεκτική στη σκόνη και στις πτώσεις από ύψος έως 2 μέτρα. Ακόμα, διαθέτει υποστήριξη NFC και ενσωματωμένο Wi-Fi, ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε στη στιγμή τα καρέ μας ,απλώς και μόνο ακουμπώντας την σε μια έξυπνη συσκευή με δυνατότητα NFC ή χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί Wi-Fi.

Ο φωτεινός, ευρυγώνιος φακός 24 mm f/2.8 είναι ιδανικός για υποβρύχιες λήψεις ή λήψεις νυχτερινού τοπίου, ενώ το γρήγορο οπτικό zoom 5x διευκολύνει τις κοντινές λήψεις στη στεριά ή στο νερό και μπορεί να επεκταθεί σε Dynamic Fine Zoom 10x. Όλη η δράση μπορεί να αποτυπωθεί σε πανέμορφα και σταθερά video Full HD (1.080/60i) με στερεοφωνικό ήχο και ελάχιστο θάμπωμα, χάρη στη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης που αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε σκηνές δράσης ακόμα και κατά τη λειτουργία zoom.COOLPIX AW130 της Nikon

Όπου κι αν θέλετε να πάτε, όσο δύσκολη ή εύκολη είναι μια διαδρομή, επίγεια ή υποθαλάσσια, η COOLPIX AW130 της Nikon μπορεί να υποσχεθεί εντυπωσιακές εικόνες κι εύκολο χειρισμό.

Μήπως ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε τη δική σας φωτογραφική τάση;