Μια action cam είναι πλέον απαραίτητη σε πολλούς χρήστες, ειδικά για outdoors καταστάσεις, ώστε να κρατούν για πάντα τις στιγμές δράσης μαζί τους, αλλά ταυτόχρονα να τις μοιράζονται και γρήγορα στα social media. Η γνωστή μας Polaroid έχει επανέλθει στο προσκήνιο εδώ και χρόνια με νέα, σύγχρονα μοντέλα και φυσικά, δε θα μπορούσε από τη γκάμα της να λείπει μια action camera. Γνωρίστε την Polaroid Cube!

polaroid-cube-6-640x424

Έχει διαστάσεις κύβου… ζάχαρης, μόνο 35×35 χιλιοστά, με πολύ μικρό βάρος και χωράει κυριολεκτικά παντού! Διαθέτει ένα μόνο πλήκτρο από το οποίο κάνετε τα πάντα, ενώ στο κάτω μέρος της ένας ειδικός μαγνήτης εξασφαλίζει τη σταθεροποίησή της σε όποια επιφάνεια θέλετε, σε συνδυασμό με τα ειδικά mounts της Polaroid που διατίθενται ξεχωριστά. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει ο φακός με αισθητήρα των 6 MPixels, ο οποίος παράγει ποιοτικές λήψεις 1080p ή 720p videο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αλλά και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες. Τέλος, στο πίσω μέρος, με τη βοήθεια οποιουδήποτε… κέρματος μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην microSD υποδοχή, στον επιλογέα 720p-1080p video και στη microUSB θύρα για η φόρτιση.

polaroid-cube-7-640x424

Η Cube είναι splash-proof, έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα βραχεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αρκεί να μη τη βυθίσετε στο νερό ολικά.

Το ειδικό LED στο πάνω μέρος της συσκευής προβάλλει την κατάσταση της Cube, με πράσινο, κόκκινο ή κίτρινο χρώμα, ώστε να γνωρίζετε αν είναι έτοιμη για λήψη, αν κάνει λήψη video, αν χρειάζεται φόρτιση ή αν έχει γεμίσει η microSD κάρτα. Αποδεικνύει πως ακόμη και χωρίς οθόνη, μπορείτε να έχετε πλήρη γνώση της κατάστασης της κάμερας.

polaroid-cube-1-640x424
Η ενσωματωμένη μπαταρία της Polaroid Cube αρκεί για 1,5 ώρα συνεχούς λήψης και επαναφορτίζεται γρήγορα, με οποιονδήποτε adaptor έχετε, ενώ το microUSB καλώδιο παρέχεται στη συσκευασία.

Η Polaroid Cube διατίθεται από τα καταστήματα Public σε 4 διαφορετικά χρώματα: Μαύρο, κόκκινο και γαλάζιο, ενώ στα Public θα βρείτε και τα αξεσουάρ της.