Ξημερώματα της ερχόμενης Παρασκευής, 15 Μαρτίου, θα γίνει από τη Samsung η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S IV, της νέας ναυαρχίδας των Κορεατών. Το hype που έχει δημιουργήσει, όμως, αυτό το τηλέφωνο, χωρία ακόμα να έχει κυκλοφορήσει, είναι άνευ προηγουμένου.

Η μόνη επίσημη διαρροή από πλευράς της Samsung είναι μία “σκοτεινή” φωτογραφία που θα δείτε εδώ. Και η πρόσκληση για το event της παρουσίασης. Και κάποιες αφίσες που μιλούν για ένα “party” που θα γίνει στην Times Square της Νέας Υόρκης, ταυτόχρονα με την παρουσίαση.

Κι όμως, έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για τα χαρακτηριστικά του, την όψη του, το λογισμικό και τα νέα features που θα διαθέτει. Μέχρι και hands-on videos έχουν βγει που υποτίθεται ότι απεικονίζουν το Samsung Galaxy S IV, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό. Οι tech-freaks στα forums σχολιάζουν, τσακώνονται, εικάζουν, βάζουν στοιχήματα. Για ένα smartphone που δεν γνωρίζουν πώς ακριβώς θα είναι. Μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, αναμένεται να οι συζητήσεις και οι εικασίες να “κορυφωθούν”.

Δείτε την κάλυψη όλων των φημών που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα για το Samsung Galaxy S IV στο digitallife.gr και πείτε μας: Τόση δημοσιότητα, δεν θα τη ζήλευε ακόμα και η Rihanna;