Οι εναλλακτικές προτάσεις της Logitech για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου συνεχίζονται. Σκεφτείτε να διοργανώνετε ένα χαλαρό αλλά ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας, δεν χρειάζεστε την κατάλληλη μουσική υπόκρουση; Το playlist με τα 5 κορυφαία ρομαντικά τραγούδια που προτείνει η Logitech είναι τα εξής:

1. Your Song του Elton John.

Ο ίδιος θεωρεί το συγκεκριμένο τραγούδι ως το καλύτερο ερωτικό του, οπότε ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε; Η μπαλάντα, ύμνος στην αθωότητα της αγάπης, γράφτηκε το 1970 και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα ωραιότερα ποπ τραγούδια.

2. Something των Beatles.

O Frank Sinatra κάποτε το χαρακτήρισε ως το «καλύτερο ερωτικό τραγούδι των τελευταίων 50 χρόνων». Μαζί του συμφώνησαν σχεδόν όλοι, κι αυτό αποδεικνύεται από τις πάνω από 150 εκτελέσεις που έχουν καταγραφεί από την πρώτη κυκλοφορία του το 1969.

3. Wonderful Tonight του Eric Clapton.

Ο Clapton το συνέθεσε για την πρώην σύζυγο του, την Pattie Boyd, προσφέροντάς μας μια μελαγχολική υπενθύμιση για τις όσες όμορφες στιγμές είχαν ζήσει μαζί.

4. I Got You Babe των Sonny and Cher.

Οι Sonny και Cher ήταν ζευγάρι και στη ζωή και επί σκηνής, ενώ όταν κυκλοφόρησαν αυτό το τραγούδι το 1965, έγινε αμέσως το σήμα κατατεθέν τους. Ιδιαίτερα ρομαντικό, παραμένει κλασικό ενώ έχει συμπεριληφθεί στην λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών του περιοδικού Rolling Stone.

5. I Will Always Love You της Whitney Houston.

Γράφτηκε από τη μεγάλη τραγουδίστρια της Country, τη Dolly Parton. Η ερμηνεία όμως της αξέχαστης Whitney Houston πολλά χρόνια αργότερα, θα το καθιερώσει ως ένα από τα απόλυτα ερωτικά ακούσματα, ενώ είναι ένα από τα τραγούδια με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Τι, έτσι θα αφήσετε το ταίρι σας, χωρίς δώρο; Τι μπορείτε να χαρίσετε σε ένα φαν της τεχνολογίας; Μια καλή πρόταση είναι το ποντίκι Logitech Zone Touch T400 στα € 49,99

  • Θα σας χαρίσει ένα άνετο και φυσικό σκρολάρισμα με την γυάλινη επιφάνεια αφής του, που αποκρίνεται και ως τα τρία πλήκτρα επιλογής, όπως ακριβώς έχετε συνηθίσει σε ένα συμβατικό ποντίκι.
  • Κρατήστε στο χέρι σας και δείτε πως οι λαστιχένιες επιφάνειες συγκράτησης στα πλάγια προσφέρουν καλύτερο έλεγχο και ιδιαίτερη άνεση.
  • Κάντε κλικ στο μπροστινό μέρος της οθόνη αφής και αυτόματα θα μεταφερθείτε στην Start screen των Windows 8 για άμεση επιλογή των αγαπημένων σας εφαρμογών.
  • Έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες όπως και φωτεινή ένδειξη στάθμης.

Ο έρωτας επιβιώνει και την εποχή της νέας τεχνολογίας!