Είσαι γυναίκα και δεν ξέρεις πότε η αληθινή αγάπη έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα! Δεν έχεις ιδέα ποια είναι η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να ξεκουμπώσεις το σουτιέν σου και να αφεθείς, απερίσκεπτα, στα χάδια και την φροντίδα ενός άντρα!

Όμως μία διαφήμιση από την Ιαπωνία, από που αλλού άλλωστε, έρχεται και σου δίνει τη λύση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μίας Ιαπωνικής εταιρίας εσωρούχων, της Ravijou, υπάρχει το ιδανικό σουτιέν για την ανίδεη γυναίκα. Αυτό που έχει μπροστά ένα κούμπωμα που μόλις ανιχνεύσει την αληθινή αγάπη κάνει “κλακ” και ξεκουμπώνει.

Το πολύτιμο φετίχ διαθέτει αισθητήρα που καταγράφει τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού, δίνει έμφαση στον χτύπο της καρδιάς, και μεταφέρει τα δεδομένα- μέσω Bluetooth- σε ένα application που έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου. Αυτό, με το κατάλληλο λογισμικό, αναγνωρίζει πότε η καρδιά τρελαίνεται και στέλνει το μήνυμα-ασύρματα- στο εσώρουχο να ανοίξει διάπλατα! Και αν σκεφτείται οτι μπορεί εσείς να παθαίνετε έμφραγμα και το “πρόγραμμα”  να σας πετάει το στήθος έξω, ή να νιώθετε ταχυκαρδία και το τολμηρό σουτιέν να παλαβώνει και να σας εκθέτει ανεπανόρθωτα οι κατασκευαστές λένε οτι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Η εφεύρεση είναι τόσο έξυπνη που πρέπει να συγκινηθεί συγκεκριμένο σημείο, νεύρο, παλμός προκειμένου να επιτευχθεί το pop…και μετά δεν θα έχεις stop!