Ήταν 37 χρονών όταν η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Kylie Minoque, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η ίδια, φρόντισε να μη το κρύψει από κανέναν και μάλιστα με δικές της πρωτοβουλίες προσπάθησε να βοηθήσει και να “αφυπνίσει” όλες τις γυναίκες για την ύπουλη ασθένεια. Η πρόληψη είναι το παν και πρέπει όλες οι γυναίκες να το καταλάβουν. Οι γιατροί τότε, μιλούσαν για το “Kylie effect” αφού οι κινήσεις της έπιασαν τόπο ευαισθητοποιώντας κόσμο.

Στα 47 της πλέον, η τραγουδίστρια από την Αυστραλία γιορτάζει την ζωή χωρίς καρκίνο για 10 όλοκληρα χρόνια. Η ανάρτηση στης στο instagram με φωτογραφία από όταν μικρή, συγκίνησε τον κόσμο και τους θαυμαστές της.

Έγραψε λοιπόν:

“Σήμερα είναι η επίσημη επέτειος των 10 χρόνων που είμαι ‘καθαρή’ από τον καρκίνο του μαστού. Φυσικά οι κοντινοί μου και οι αγαπημένοι μου είναι στο μπροστινό μέρος του μυαλού μου . Πίσω από τα δάκρυα υπήρξε ανακούφιση και ευγνωμοσύνη και σκέψεις. Σκέψεις για όλους όσοι παλεύουν με αυτήν την αρρώστια, εκείνους που την προσπέρασαν κι εκείνους που δυστυχώς χάσαμε”.

kylie