10 χρόνια στη Λ. Κηφισιας 359 , ένα μαγαζί, μια ζέστη αγκαλιά και ένα καθημερινό σημείο συνάντησης που προσφέρει μικρές δόσεις ευτυχίας όπως φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, φίλτρου, ελληνικό κι εσπρέσσο εξαιρετικής ποιότητας, εκλεκτές σοκολάτες για κάθε προτίμηση, αποξηραμένα φρούτα, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, δυναμωτικά σνακς αλλά και μεγάλη ποικιλία από προτάσεις καλαίσθητων δώρων με αποδέκτες φίλους, σπίτια ή και εταιρίες, που μένουν αξέχαστα.

Ο εορτασμός των 10 χρόνων ξεκίνησε με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο κατάστημα, το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, με προσωπικότητες από το χώρο του lifestyle και των media μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν για το χαμόγελο και την καλή τους διάθεση οι: Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δώρα Κατσικογιάννη, Στέλλα Μουγκαλιάν, Δημήτρης Κουλούρης, Εύη Σκαρώνη, Μυρτώ Κάζη, Σάββας Κάλφας, Μαρία Δεληγιαννάκη και πολλοί ακόμη.

Στη συνέχεια της ημέρας όπως επίσης τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής γιόρτασε τα 10α γενέθλιά της με όσους έχουν αγκαλιάσει αυτά τα χρόνια το αγαπημένο στέκι της Κηφισίας και το έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, προσφέροντας διαλεκτές ποικιλίες κρασιού και επιλεγμένα αγαπημένα προϊόντα του μαγαζιού όπως εκλεκτές σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα και φρεσκοκαβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.

KAFEINA’S CUP SECRET STORY!
Ήξερες ότι … πίσω από το μοναδικό εικαστικό στο ποτήρι του καφέ KAFEINA, κρύβεται μία πραγματική ιστορία; Το συγκεκριμένο εικαστικό έχει εμπνευστεί από την ιστορία του Razzle Dazzle, ένας από  τους πιο ασυνήθιστους τύπους καμουφλάζ που αναπτύχθηκε από τον Βρετανό καλλιτέχνη Norman Wilkinson κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αποτελείται από περίπλοκα σχέδια γεωμετρικών σχημάτων, σε έντονους κι αντίθετους χρωματισμούς, τα οποία μοιάζουν σαν να διακόπτουν το ένα το άλλο. Ο σκοπός του ήταν να αποπροσανατολίζει τους αντιπάλους, καθώς με τη συγκεκριμένη τεχνική καμουφλάζ των πολεμικών πλοίων, δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή από τον εχθρό η κατεύθυνση και η ταχύτητά τους.