Για 7η συνεχόμενη χρονιά, το επιτυχημένο διεθνές πρόγραμμα «Φέρτε τα Παιδιά στα Χιόνια» συνεχίζει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού με πολλά παιχνίδια, δώρα και

εκπλήξεις για όλα τα παιδιά, στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού

Στο πλαίσιο του επιτυχημένου διεθνούς προγράμματος «Φέρτε τα παιδιά στα Χιόνια» και για 7η συνεχή χρονιά, η Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Federation International de Ski –FIS) θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (21 Ιανουαρίου 2018) με πολλές αθλοπαιδιές και διαγωνισμούς στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού.

Από τις 15 έως τις 21 Ιανουαρίου 2018, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα υποδεχτεί παιδιά έως 15 ετών για να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις με μόνο 2€ Κάρτα Χρήσης αναβατήρων! Τις ίδιες μέρες, η Σχολή Σκι Πάππος – Μπαλντούμης θα παραδώσει μαθήματα σκι και snowboard για όλα τα παιδιά με ειδική έκπτωση, παρέχοντας δωρεάν τον εξοπλισμό. Επιπλέον, από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου, τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού προσκαλούν όλα τα δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια των γύρω περιοχών για να συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές!

Η κορύφωση των δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιανουαρίου με πολύ παιχνίδι, διαγωνισμούς DJs, βραβεύσεις, αλλά και ένα ξεχωριστό πάρτι για μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουμε, όλους με μεγάλη χαρά για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2018!!!