Με απόλυτη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε το 3ο FRISKIES® RUN with your DOG, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, γιορτάζοντας την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων μας.

i-ekkinisi

Η συμμετοχή στο 3ο FRISKIES® RUN with your DOG ξεπέρασε κάθε προσδοκία και 1000 κιλά τροφής προσφέρθηκαν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό της έργο, μέρος του οποίου είναι η σίτιση εκατοντάδων αδέσποτων.

Οι ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με τα κατοικίδιά τους μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ενώ και φέτος, οικογένειες με τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους συμμετείχαν σε ειδικά «family runs», με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους, ενισχύοντας την ιδέα ότι τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας.

rwyd-3

Εκτός από τους αγώνες δρόμου, μικροί και μεγάλοι, παρέα με το κατοικίδιο τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα, αλλά και να διασκεδάσουν με παράλληλες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, dog art με τις πατουσίτσες των σκύλων, dj sets, κλπ.

Οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή Friskies® για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 3ο RUN with your DOG.

i-vravefsi

i-vravefsi_family-runs

Το Friskies® RUN with your DOG αποτελεί πλέον θεσμό συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες τροφής για τα αδέσποτα σκυλάκια που το έχουν ανάγκη.

Ενώ σαν μητέρα σκύλου προς μητέρα σκύλου, η σειρά Friskies®, σχεδιασμένη από τους κτηνιάτρους και τους ερευνητές της PURINA, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων πλήρους και ισορροπημένης διατροφής για τον σκύλο σου, ανάλογα με το στάδιο και τον τρόπο της ζωής του. Ενώ η σειρά διαθέτει και snacks για να ανταμοίβεις τον γλυκούλι σου κάθε φορά που σε ακούει ή που απλά θέλεις λίγο να το κακομάθεις!