Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και τι πιο ωραίο από τις χουχουλιάρικες βόλτες στο cinema. Παρακάτω σας προτείνουμε 3 αισθηματικές-ρομαντικές ταινίες για να περάσετε ανάλαφρα το βράδυ σας, παρέα με τα αγαπημένα σας nachos.

1. Ο έρωτας τα αλλάζει όλα

Η Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), είναι μια έξυπνη μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονος των μαγισσών του Σάλεμ. Λατρεύει το κρασί και τα μυστικά. Η ζωή της όμως θα έρθει πάνω κάτω όταν θα επανασυνδεθεί με έναν παλιό της έρωτα και συμμαθητή από το γυμνάσιο, τον  Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν). Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με ένα άτομο που απέφευγε για χρόνια, τον εαυτό της.

2. Εισιτήριο για τον παράδεισο

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, ξανασμίγουν ως πρώην ερωτικό ζευγάρι που καταλήγουν να συμμαχήσουν για να «γλιτώσουν» από το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι, την κόρη τους. Προσπαθούν να σταματήσουν τα σχέδια της ερωτευμένης κόρης τους που θα την οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

3. After 4: Για πάντα μαζί

Το αγαπημένο After συνεχίζεται με τους ήρωες να βρίσκονται σε μια δύσκολη απόφαση. Η Τέσα θα σώσει για άλλη μια φορά τον Χάρντιν και θα προσπαθήσει ξανά να σώσει την σχέση τους ή θα σώσει τον εαυτό της; Ο Χάρντιν φεύγει για τον γάμο της μητέρας του στο Λονδίνο και η Τέσα γυρίζει στο Σιάτλ, αλλά και οι δύο βυθίζονται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι. Γίνεται ξεκάθαρο και στους δύο ότι πρέπει να δουλέψουν πάνω στους εαυτούς τους αν θέλουν να σωθεί η σχέση τους. Άραγε θα καταφέρουν να έρθουν και πάλι κοντά;