Δεν ξέρω αν έχεις ήδη πάει στην κινηματογραφική αίθουσα αλλά σίγουρα αυτή τη ταινία δεν πρέπει να την χάσεις. Ουσιαστικά παρουσιάζει τη ζωή του Elto John με μια ιμπρεσιονιστική ματιά με βασικό γνώμονα κάποιες από τις στιγμές του σπουδαίου αυτού τραγουδοποιού. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούμε να δούμε πολλά γεγονότα από τη ζωή του δείχνοντας έτσι στους fans ότι έχουν πολλά να μάθουν για το μύθο. Σκηνοθετημένο από τον Dexter Fletcher, ο Rocketman, φωτίζει τα πρώτα χρόνια της ζωής του Elton John, που από μαθητής φαινόμενο μετατράπηκε σε μοναδικό pop-rock είδωλο της εποχής. Ο Taron Egerton ως Elton τραγουδάει τα πιο γνωστά τραγούδια του και φορά τα φαντασμαγορικά κοστούμια, σχεδιασμένα από τον Julian Day, σε μια φανταστική αφήγηση της κορύφωσης και πτώσης του σταρ. Ο Elton John είναι ο παραγωγός της MARV Films, Rocket Pictures και New Republic Pictures. Παραγωγοί, επίσης είναι οι Matthew Vaughn, David Furnish, Adam Bohling, και David Reid. Στην ταινία Rocketman πρωταγωνιστούν οι Bryce Dallas Howard, Jamie Bell and Richard Madden.

Τα υπέροχα κουστούμια

Capture

Ο Julian Day συνεργάστηκε με τη Swarovski Επίσημο Χορηγό κρυστάλλων του Rocketman, για το σχεδιασμό των κοστουμιών, που συμπεριλαμβάνει 64 διαφορετικά look που αποτυπώνουν τον χαρακτήρα του Elton. Ένα εκατομμύριο κρύσταλλοι στολίζουν τα κοστούμια και τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται στην ταινία, απεικονίζοντας τη ζωή του ασυνήθιστου σόουμαν Elton John στο Rocketman.

Ο πατέρας του Elton John ήταν στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία – Στη ταινία βλέπουμε πως η σχέση του με τον πατέρα του ήταν δύσκολη καθώς έλειπε πολύ καιρό από το σπίτι και ήταν απόμακρος. Από την άλλη η μητέρα του ήταν πιο υποστηρικτική και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι.

Θερμή υποστηρίκτρια του ήταν και η γιαγιά του – H Ivy, η γιαγιά του φαίνεται ότι είχε στενή σχέση με τον εγγονό της κυρίως λόγω τον συχνών απουσιών του πατέρα του. Ήταν από τους λίγους ανθρώπους που τον ενθάρρυναν καθώς γνώριζε τη μεγάλη του αγάπη για το πιάνο. Στη ταινία φαίνεται πως εκείνη είναι αυτή που κλείνει το ραντεβού για το Royal Academy και του δίνει το εισιτήριο για το λεωφορείο.