Βιολογικό Χωριό: Εγκαίνια την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου του flagship store της αλυσίδας στην καρδιά της Αθήνας

H εταιρεία απαριθμεί πλέον 26 καταστήματα εντός και εκτός Αττικής και το γιορτάζει!

Το Βιολογικό χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας, εγκαινίασε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, το νέο της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 66-68, με ένα μεγάλο opening party από το οποίο δεν έλειπε κανείς!

Το 26ο κατάστημα του Δικτύου αποτελεί το flagship store της αλυσίδας. Ο σύγχρονος, μοναδικής διαρρύθμισης χώρος 2 επιπέδων και συνολικά 250 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει μία νέα bio-αγοραστική εμπειρία στους πελάτες του. Οι καταναλωτές, μπορούν να απολαμβάνουν τις αγορές τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης και να συνδυάσουν τον περίπατό τους με αγορές πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων και προϊόντων ειδικής διατροφής.

Το κατάστημα διαθέτει μια πλήρη γκάμα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη. Από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα πρωινού, βιολογικά κρέατα, γαλακτοκομικά, vegan, gluten free, keto, detox, προϊόντα διεθνούς κουζίνας, μέχρι και είδη παντοπωλείου, snacks, παιδικά και βρεφικά είδη, συμπληρώματα διατροφής, κάβα, καλλυντικά και είδη οικιακής χρήσης που σέβονται το περιβάλλον. Πέρα από την ποικιλία, το έμπειρο προσωπικό του, είναι εκεί καθημερινά γεμάτο γνώσεις και θετική διάθεση για να προσφέρει άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ώστε οι καταναλωτές του να βρίσκουν πάντοτε εύκολα όσα χρειάζονται.

Παράλληλα, κάτι που δε συναντά κανείς εύκολα στη χώρα μας, είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα στο κατάστημα, στον 1ο όροφο, ένα minimal lounge area με eco αισθητική, το οποίο φιλοξενεί τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού μπορεί κανείς να απολαύσει ένα bio vegan γεύμα, να διαβάσει ένα βιβλίο, ακόμη και να βρεθεί με φίλους.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο νέο κατάστημα Βιολογικό Χωριό την Παρασκευή γεύτηκαν vegan, βιολογικά εδέσματα από το Crudo Snack Bar, καθώς και βιολογικό κρασί και χυμούς, ενώ διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές των μοναδικών Θέμη Γεωργαντά και Herc Deeman. Ταυτόχρονα, το κατάστημα επισκέφθηκε ο Γιώργος Δημόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, καθώς επίσης και πολλοί αγαπημένοι celebrities της εγχώριας showbiz, μεταξύ των οποίων η υπέροχη Κατερίνα Καινούργιου, η μοναδική Ιωάννα Μαλέσκου και ο ανατρεπτικός Λάκης Γαβαλάς, που ακολουθούν πιστά έναν πιο υγιεινό και βιολογικό τρόπο ζωής. Επιπλέον, με αφορμή τα εγκαίνια επισκέπτες και προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με προσφορές έως και -40% σε επιλεγμένα προϊόντα με τη χρήση της loyalty green κάρτας, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν το party πολλοί συνεργάτες της εταιρείας, που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους μικρές συσκευασίες από τα προϊόντα τους, βιολογικά καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, με στόχο να τα γνωρίσουν.

Crudo snack bar

Από το Crudo Snack Bar οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το γεύμα τους, το πρωινό τους, τον αγαπημένο τους vegan και bio καφέ, όπως και διάφορους χυμούς ή smoothies που θα τους γεμίσουν ενέργεια για όλη την ημέρα. Κάθε vegan γεύμα που προσφέρεται από το Crudo είναι προσεγμένο και πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και όλα τα στοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός, δεν περιέχει γλουτένη, είναι φτιαγμένο από 100% πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, ενώ κάθε επιλογή είναι και μια γευστική έκπληξη για τον ουρανίσκο!

Η Marketing Director, Χρυσάνθη Τελωνιάτη, δήλωσε σχετικά: «Το 26ο κατάστημα Βιολογικό Χωριό, στο κέντρο της Αθήνας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και θετική ενέργεια για όλα όσα μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές. Στο Βιολογικό Χωριό, παραμένουμε πιστοί στο επενδυτικό μας πλάνο, στοχεύοντας στο να βρισκόμαστε κοντά στους καταναλωτές από διαφορετικά σημεία της Αττικής, ώστε να τους προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή άπειρες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα, αλλά και οικολογικά είδη προσωπικής φροντίδας και προϊόντα για το σπίτι. Το νέο κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως αποτελεί ένα μοναδικό concept και ανυπομονούμε να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες ξεχωριστές εμπειρίες.»

 

Στοιχεία Καταστήματος

  • Διεύθυνση: Μητροπόλεως 66-68
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3230032

 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε την εταιρεία στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και στο προφίλ της στο Linkedin Biologiko Xorio, καθώς και το κανάλι της στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

                                                                                    #biologikoxorio