Η οικογένεια του AVENUE μεγαλώνει με το ολοκαίνουριο κατάστημα Pepco!

Χάρη στο ισχυρό οικογενειακό προφίλ που έχει «χτίσει» μέσα στα 15 χρόνια ζωής του, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE, η ταχύτατα αναπτυσσομένη Πολωνική εταιρία Pepco, το επέλεξε για ένα από τα πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα. Έτσι το τέλος Νοεμβρίου βρίσκει το AVENUE με ένα νέο κατάστημα 380τμ με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, στο 1ο επίπεδο, ενισχύοντας το «value for money» προφίλ του Εμπορικού Κέντρου. Ειδικά την περίοδο αυτή που οι καταναλωτές γίνονται ακόμη πιο προσεκτικοί στις οικογενειακές τους δαπάνες, η PEPCO έρχεται να δώσει τη λύση προωθώντας το δικό της μότο: «Νοιώσε την ποιότητα, αγάπησε την τιμή!»

Η εύκολη πρόσβαση τόσο στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής – και όχι μόνο – λόγω της προνομιακής του θέσης πάνω στο κεντρικότερο σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι,  όσο και σε όλα τα καταστήματα μέσα στο Εμπορικό Κέντρο, για άτομα κάθε ηλικίας, το καθιστούν ιδανικό σημείο για το νέο κατάστημα Pepco.

Σημειωτέον ότι η Ελλάδα είναι η 17η αγορά στην οποία λειτουργεί η PEPCO προσφέροντας τόσο είδη για το σπίτι όσο και ρουχισμό για όλη την οικογένεια, από περίπου 500 κατηγορίες, όλα σε οικονομικές τιμές.

Από το τέλος Νοεμβρίου λοιπόν, οι πελάτες του Εμπορικού Κέντρου AVENUE θα μπορούν να βρουν ακόμη περισσότερη ποικιλία σε είδη για το σπίτι, ένδυση και υπόδηση, καλλυντικά, παιχνίδια, διακοσμητικά και μικροέπιπλα, εποχιακές προσφορές, όπως σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.