Από την ελληνική τηλεόραση δεν έχουν περάσει και λίγα reality shows. Πολλά από αυτά συνεχίζουν να έχουν μια ισχυρή παρουσία στους δέκτες μας ενώ αρκετά πετυχαίνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Υπήρχαν όμως και reality που έκαναν ένα πέρασμα από την τηλεόραση αλλά σίγουρα σήμερα δεν τα θυμόμαστε! Πολλά δεν τα θυμόμασταν ούτε εμείς και τα ανακαλύψαμε όταν ψάξαμε για το θέμα.

Σας παρουσιάζουμε 6, που δεν έμειναν ανεξίτηλα στην μνήμη μας.

Dream Show: Τhe Theater

Πρόκειται για ένα talent show στο οποίο μπορούσαν διάφορα ταλέντα της υποκριτικής να αναδειχθούν. Ένα από αυτά είναι και ο γνωστός πλέον σε όλους μας Ανδρέας Γεωργίου. Το reality έκανε πρεμιέρα το 2004 στον σταθμό του Alpha. Φυσικά παρουσιαστής ήταν ο Ανδρέας μικρούτσικος.

Love bites

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάθε βδομάδα ένας παίκτης ή μια παίκτρια τρώει μαζί με 4 υποψηφίους, στο σπίτι τους, όπου προσπαθούν να τον γοητεύσουν τόσο με τις μαγειρικές τους ικανότητες όσο και με την προσωπικότητά τους στην συζήτηση που θα αναπτύξουν. Στο τέλος της ημέρας, βαθμολογούνται από τον καλεσμένο τους και κερδίζει ο καλύτερος. Η πρεμιέρα έγινε τον Αύγουστο του 2009 στο Αnt1.

Μια νύφη για τον γιο μου

Τον Μάρτιο του 2010 στον Alpha, η Κατερίνα Καραβάτου μας συστήνει 10 εργένηδες άνω των 25 ετών οι οποίοι μένουν μαζί με την μαμά τους και παρέα ψάχνουν την ιδανική νύφη για να παντρευτούν. Οι υποψήφιες νύφες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας ένα γράμμα στον εργένη που θέλουν, και εκείνοι μαζί με την μαμά τους θα επιλέξουν 3 να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους ώστε να ξεκινήσουν τα «τεστ» και να καταλήξει ο εργένης μας στην τελική του απόφαση.Mission

Mission

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ξανά, παρουσιαστής αυτού του reality όπου άνθρωποι από την επαρχία έπρεπε να περάσουν κάποιες δοκιμασίες. Βέβαια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξαν σκηνές απείρου κάλλους, αφού γινόντουσαν ομηρικοί καβγάδες, σε σημείο που τελικά ο Ant1 πλήρωσε 30.000 ευρώ σε πρόστιμο του ΕΣΡ. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003

The wall

Ένα reality του Ant1, το οποίο θα λέγαμε πως ήταν μια κακή απομίμηση του Big Brother. Έκανε πρεμιέρα το 2003 και μέσα από αυτό έγιναν γνωστές Η Ρούλα Βροχοπούλου και το γνωστό Γωγουλίνι (Γωγώ Γαρυφάλλου). Φυσικά, παρουσιαστής ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τα μυστικά της αγάπης

Μία εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου, με πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται το 1998. Ήταν μια εκπομπή που δεχόταν όποιον ήθελε να μιλήσει ανοιχτά για τα οικογενειακά του προβλήματα με την Σία Λιαροπούλου να προσπαθεί να κρατήσει ένα «επίπεδο» στην συζήτηση ενώ ταυτόχρονα έσταζε λάδι στη φωτιά. Όλα αυτά από τη συχνότητα του Star.