Οι γιορτές φτάνουν και είναι η τέλεια ευκαιρία να αναθερμάνεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου κανονίζοντας ρομαντικές εξόδους και όμορφες τετ α τετ στιγμές.

Η καθημερινότητα πολλές φορές μας απορροφά και ξεχνάμε να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή στο ταίρι μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε αποξενωμένοι. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μας δημιουργεί ανασφάλειες που τελικά επιβαρύνουν ακόμα παραπάνω στην σχέση μας. Όλο αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που δεν θα βγούμε από αυτόν αν δεν το καταλάβουμε έγκαιρα και δεν ψάξουμε απλούς τρόπους για να ανανεώσουμε την σχέση μας.

Παρακάτω δείτε 3 απλούς τρόπους για να κρατήσετε την φλόγα αναμμένη

Κάνε του δώρο την βοήθεια σου

Αν υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις προσπάθησε να τον βοηθήσεις και να μοιραστείτε τις δουλειές. Όχι μόνο θα εκτιμήσει την βοήθεια σου ως πράξη αλλά θα τελειώσουν και πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να βρεθεί χρόνος για τις άλλες δύο ιδέες!

Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό και αρωματικά έλαια

Πέρνα χρόνο με τον σύντροφό σου στο σπίτι κάνοντας μαζί του ένα μπάνιο. Χαλαρώστε το βράδυ στο μπάνιο με λίγη μουσικούλα χωμένοι στο ζεστό νερό, κλείστε τα μάτια και μην μιλάτε καθόλου! Απλά η αίσθηση της επαφής είναι αρκετή για να νιώσετε και πάλι κοντά.

Κανόνισε ραντεβουδάκια

Μπορείς να κανονίσεις ρομαντικά ραντεβού για δείπνο για τον σύντροφό σου και να του κάνεις έκπληξη. Μπορείς να κανονίσεις στο La Suite Lounge Restaurant στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus, βραβευμένο για την καλύτερη θέα στην Ευρώπη ώστε να απολαύσετε γιορτινά και θεματικά μενού από τον executive chef, Βασίλη Μήλιο. Απόλαυσε με το ταίρι σου φανταστικό φαγητό και premium κρασιά και ερωτευτείτε από την αρχή, και ό,τι προκύψει!

Le Beaujolais Nouveau est arrivé!

Από την Πέμπτη 17 και έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου γιορτάστε την μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της Γαλλίας. Απολαύστε το γκουρμέ Γαλλικό μενού και συνδυάστε το με το ολόφρεσκο κρασί της καινούριας σοδειάς της περιοχής Beaujolais. Δείτε το μενού ΕΔΩ

Thanksgiving

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου γιορτάστε την Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα παραδοσιακό Αμερικάνικο δείπνο. Δείτε το μενού ΕΔΩ

Black Friday

Απολαύστε έκπτωση 25% στο Menu Degustation του βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef, Geoffrey Rembert. Δείτε το μενού ΕΔΩ

Αν πάλι θέλετε να το συνδυάσετε με ένα mini staycationμπορείτε να απολαύστε 25% έκπτωση σε διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με θέα. Πατήστε ΕΔΩ*

*Το link της έκπτωσης θα είναι ενεργό από τις 23 Νοεμβρίου.