Οι γιορτές πλησιάζουν και οι επισκέψεις σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς θα είναι πολλές. Ποιες είναι οι βασικές μας ανάγκες αυτές τις γιορτές για να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε φίλους στο σπίτι; Χρειαζόμαστε περιποιημένα ρούχα, καθαρά παπούτσια, καθαρό χώρο, ζεστό καφέ και κάτι να συνοδεύσουμε το κρασάκι μας.

Όλα αυτά μας τα προσφέρει η Philips. Δεν είναι και άσχημη ιδέα να κάνετε ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα στους φίλους σας ή την οικογένειά σας!

Ρούχα στην εντέλεια γρήγορα και εύκολα

Για όλους όσους ο χρόνος είναι πολύτιμος, το σύστημα σιδερώματος PerfectCare Series 8000 PSG8130/80, βάζει το σιδέρωμα σε… speed mode αφού προσαρμόζει την ποσότητα του ατμού ανάλογα με την ταχύτητα σιδερώματος. Ο προηγμένος αισθητήρας κίνησης αναγνωρίζει την κίνηση του σίδερου ακόμα και όταν σιδερώνετε κάθετα, παρέχοντας αυτόματα ισχυρό ατμό ακόμα και για τις πιο επίμονες τσακίσεις. Επιπλέον, η τεχνολογία OptimalTEMP υπόσχεται σιδέρωμα εγγυημένα χωρίς καψίματα, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Για τους λάτρεις των ταξιδιών ή εκείνους που επιθυμούν ατσαλάκωτα ρούχα στο λεπτό, όπου κι αν βρίσκονται, το σύστημα ατμού χειρός 3000 Series, είναι η ιδανική επιλογή δώρου! Ελαφρύ, συμπαγές και πτυσσόμενο για εύκολη χρήση και αποθήκευση, μπορεί να σας ακολουθήσει παντού ακόμα και στην πιο μικρή χειραποσκευή. Είναι έτοιμο για να το χρησιμοποιήσετε σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει 1000W ισχύ για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας σκοτώνοντας το 99.9% των βακτηρίων, πριν τα αποθηκεύσετε στην ντουλάπα σας, μετά τη δουλειά ή ένα ταξίδι.

Καθαρά sneakers στο λεπτό

Τα sneakers είναι τα αγαπημένα παπούτσια για τις καθημερινές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων και η Phillips με το Sneaker Cleaner GCA1000/60 κάνει τον καθαρισμό τους… παιχνιδάκι. Μικρό και αξιόπιστο, πιάνει λίγο χώρο, λειτουργεί με μπαταρία και σας επιτρέπει να διατηρείτε πάντα καθαρά τα αθλητικά σας παπούτσια όπου κι αν είστε. Διαθέτει τρεις διαφορετικές βούρτσες καθαρισμού, κατάλληλες ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υλικά. Ένα δώρο που θα αγαπηθεί από κάθε μέλος της οικογένειας!

Κορυφαίος καφές στην άνεση του σπιτιού

Για όσους αγαπούν τον καλό καφέ και θέλουν να τον απολαμβάνουν κάθε μέρα στην άνεση του σπιτιού τους, η μηχανή espresso Series 3200 αποτελεί το ιδανικό δώρο. Design και τεχνολογία συναντιούνται σε αυτή τη συσκευή τελευταίας γενιάς που σας επιτρέπει να ετοιμάσετε μέχρι και 5 είδη καφέ σε ελάχιστο χρόνο, με το πάτημα ενός κουμπιού στην οθόνη αφής. Το αποκλειστικό σύστημα LatteGo προσφέρει το τέλειο αφρόγαλα, ενώ η συσκευή μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα στη βρύση ή στο πλυντήριο πιάτων.

Καθαρό σπίτι για όλους

Για να κρατάμε το σπίτι καθαρό, γρήγορα και εύκολα, η Philips προτείνει την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα FC6728/01, προσφέροντας γρήγορο καθάρισμα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να τα έχουν όλα σε 1, καθώς είναι σκούπα, σφουγγαρίστρα και σκουπάκι μαζί, συμβάλλοντας στην απομάκρυνση έως και του 99% των βακτηρίων. Οι λυχνίες LED που διαθέτει στο στόμιο αποκαλύπτουν την κρυμμένη σκόνη και βρωμιά ακόμα και κατά την κίνηση.

Απολαυστικά υγιεινές γεύσεις στο σπίτι

Για εκείνους που αγαπούν την υγιεινή αλλά γευστική διατροφή, το Essential Connected Airfryer XL HD9280, αποτελεί την τέλεια επιλογή δώρου που θα απογειώσει τη μαγειρική εμπειρία καθώς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη διαδικασία μαγειρέματος εξ’ αποστάσεως! Το μαγείρεμα γίνεται πλέον εύκολο, γρήγορο και υγιεινό με έως και 90% λιγότερα λιπαρά, ενώ η νέα εφαρμογή Philips NutriU συνδέεται με τη συσκευή Airfryer προσφέροντας αμέτρητες συνταγές, συμβουλές και μοναδικές  προτάσεις για πεντανόστιμα φαγητά που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Και έτσι απλά θα έχετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τις φετινές γιορτές!

Facebook: www.facebook.com/Philipshomegreece

Instagram: https://instagram.com/philipshomegreece?igshid=YmMyMTA2M2Y=