Σε λίγες μέρες τα πιτσιρίκια μας θα χτυπάνε τα κουδούνια για να πουν τα κάλαντα. Το εορταστικό κλίμα έχει «φουντώσει» για τα καλά και μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να λάβουν και να δώσουν δώρα.

Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε για δώρο, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά, είναι τα PLAYMOBIL. Καλά δεν είναι μόνο τα αγαπημένα των παιδιών…αλλά και πολλών «μεγάλων» παιδιών που μπορεί να είναι συλλέκτες PLAYMOBIL. Ποια είναι τα τέλεια δώρα αν δεν είναι αυτά που ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις στους μεγάλους και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά, χαρίζοντας πλατιά χαμόγελα φτιάχνοντας τις πιο όμορφες ιστορίες.
Αυτό ακριβώς κάνουν τα PLAYMOBIL και βρίσκονται πάντα στην λίστα του Santa…

Εμείς στην λίστα μας βάζουμε τα εξής:

Επιπλωμένο Σπίτι

Για τα μικρούλια της (από 18 μηνών και άνω) τα παιχνίδια της νηπιακής σειράς PLAYMOBIL 1.2.3 και πιο συγκεκριμένα το υπέροχο Επιπλωμένο Σπίτι.

Αστυνομικό Τμήμα

Για τα αγοράκια που τους αρέσει η δράση και η περιπέτεια, μία είναι επιλογή: τα παιχνίδια της σειράς PLAYMOBIL Αστυνομία. Ο φυλακισμένος το έσκασε! Με τη μοτοσικλέτα της αστυνομίας, οι αστυνομικοί προλαβαίνουν να τον πιάσουν και για κακή του τύχη επιστρέφει πάλι στην φυλακή.

Φεγγαρένιος Νεραϊδοκαταρράκτης

Για τα κορίτσια που θέλουν να ταξιδέψουν σε ένα μαγεμένο δάσος και να γνωρίσουν από κοντά όμορφες νεράιδες, μία είναι η επιλογή: τα παιχνίδια της σειράς PLAYMOBIL Adventures of Ayuma. Οι Moon Fairies αναστατώνουν το νεραϊδοδάσος της Ayuma με τη μαγική τους σβούρα. Περιστρέφοντάς την στη μέση της λίμνης, αστέρια κατακλύζουν το βυθό. Εάν η μαγική σβούρα σταματήσει πάνω στο μωβ κύκλο της λίμνης, δημιουργείται ένα “μυστηριώδες φεγγάρι” και οι Moon Fairies μεταμορφώνονται.

Wiltopia – Παρατηρητήριο με πυξίδα

Για τα παιδιά που είναι λάτρεις του σαφάρι και αγαπούν τα ζωάκια, αλλά και για τους γονείς με οικολογική συνείδηση διαλέγουμε παιχνίδια από ανακυκλωμένο πλαστικό. Πιο συγκεκριμένα, παιχνίδια από τη νέα καινοτόμα σειρά PLAYMOBIL Wiltopia. Η οικογένεια Plamer ανεβαίνει στο παρατηρητήριο για να θαυμάσει από ψηλά την ομορφιά της ζούγκλας. Το παρατηρητήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για τους πιθήκους. Με περιστρεφόμενη πλατφόρμα, αποσπώμενη πυξίδα που λειτουργεί και πολλά απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση.

Knight Rider – K.I.T.T.

Για τα μεγάλα παιδιά έρχεται ο K.I.T.T., το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του ’80. Ένα αμάξι που μιλούσε και σκεφτόταν σαν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν οδηγό και έπιανε μεγάλες ταχύτητες. Ξεχώριζε για τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά του μέρη και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του. Αγγίξτε το καπό για να ακούσετε την αυθενική φωνή του K.I.T.T. και να ενεργοποιήσετε τον σαρωτή. Ο “Ιππότης της Ασφάλτου” είχε έναν οδηγό. Για την ακρίβεια, έναν συνεργάτη. Τον Michael Knight, έναν πρώην αστυνομικό που κλήθηκε να πατάξει το έγκλημα σε συνεργασία με τον K.I.T.T., ενός υπερσύγχρονου οχήματος εξοπλισμένου με υψηλής τεχνολογίας gadgets. Τώρα το K.I.T.T., το αυθεντικό αυτοκίνητο από την επιτυχημένη σειρά Knight Rider της δεκαετίας του ’80, κυκλοφορεί από την PLAYMOBIL.

Ήρθε η στιγμή για να κάνετε ένα από τα πιο όμορφα δώρα στα παιδιά σας αλλά και στον εαυτό σας…δημιουργώντας τις πιο γλυκές αναμνήσεις και αυτά τα Χριστούγεννα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας για πολλά χρόνια.