Εδώ και 4 χρόνια το Noel μας έχει κερδίσει! Πόσες φορές έχουμε απολαύσει τον καφέ μας συζητώντας με την κολλητή για το νέο μας αγόρι ή έχουμε «πνίξει» τον πόνο μας στο ποτό για το πρώην αγόρι; Βέβαια κάπου εδώ να πούμε ότι δεν είναι και λίγες οι γνωριμίες που γίνονται μέσα στο Noel. Έτσι λοιπόν επειδή αύριο κλείνει τα 4 χρόνια του ετοιμάσαμε μερικές πληροφορίες για να το μάθεις καλύτερα.

1.Ήταν Άνοιξη του 2015 όταν μια στοά στην καρδιά του κέντρου άνοιξε τις πόρτες της δημιουργώντας ένα μοναδικό και διαφορετικό χώρο που κάθε μέρα είναι γιορτή, που όλο τον χρόνο διατηρεί τη μαγεία, τη χαρά και την όμορφη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Capture

2.Η Στοά Κουρτάκη δεν επαναπαύτηκε ποτέ, αφού δημιουργούσε διαρκώς διαφορετικούς κόσμους προς εξερεύνηση.  Πάντα σε ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό φτιαγμένο με θεατρικότητα και φθαρτή πολυτέλεια, το Noel άλλαζε πρόσωπα, μετατράπηκε σε ένα γλυκό κόσμο γεμάτο γλειφιτζούρια, μεταμορφώθηκε σε βοτανικό κήπο,  υπήρξε το εργαστήρι των noelves, υποδέχτηκε Δόγηδες και οι Μαρκησίες, μας μετέφερε για μια βραδιά στο πιο ιστορικό καμπαρέ του Παρισιού, έγινε ένας μπλε παράδεισος εξωτικών πουλιών.

Capture

3.Στα φετινά του γενέθλια, το Noel θα σβήσει 4 κεράκια κι έτσι η Στοά του που είναι πλέον πορτοκαλεώνας με την υπογραφή του Grand Marnier, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος, το εξωτικό μπλε και το μπαρ που μας μεταφέρει στο Μεξικό της Frida Kahlo θα γιορτάζουν την Τρίτη 4 Ιουνίου από νωρίς. Τα τέταρτα γενέθλια του Noel θα ξεκινήσουν από τις 5 το απόγευμα με Dolce Vita και τα άκρως δροσιστικά italian aperitivi, με brands της εταιρείας Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, δια χειρός του  head bartender του εστιατορίου Hytra, Παναγιώτη Φράγκου. Ιδανικά για την ώρα, θα μας δροσίσουν και θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τις 8. Από τις 8 και μετά οι μπάρες του Noel θα μυρίσουν πορτοκάλι και τα cocktails της βραδιάς θα κάνουν την εμφάνιση τους με πρωταγωνιστή το legendary Grand Marnier. Τρεις υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις με Grand Marnier Rouge θα σε περιμένουν να τσουγκρίσεις και να ευχηθείς για τα τέσσερα χρόνια του αγαπημένου bar.

Capture

4.Οι Djs του πιο γιορτινού μπαρ της Αθήνας θα έχουν λάβει θέση από νωρίς στα decks επιλέγοντας τις αγαπημένες μουσικές, που έχουν χαρακτηρίσει όσο τίποτα το bar της οδού Κολοκοτρώνη, μουσικές φτιαγμένες από  μεγάλες φωνές, με μεθυστικές νότες, αέρα άλλων εποχών, χτίζοντας όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, το soundtrack της βραδιάς.