Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και το ερώτημα είναι πως θα περάσουν τον χρόνο τους αυτοί που δουλεύουν το καλοκαίρι στην Αθήνα. Εάν σας αγχώνει οτι θα βρίσκεστε στην τσιμεντούπολη αντί για ένα παραθαλάσσιο ήσυχο μέρος, σας έχω την λύση για να περάσετε ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα.

 

Βόλτα σε Πάρκο
Εάν θέλεις να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά με την φύση η Αθήνα έχει αρκετές επιλογές από πάρκα για να διαλέξεις. Ο Εθνικός Κήπος, ο Λόφος Φιλοπάππου, ο Λυκαβηττός, το Πεδίον του Άρεως και το Άλσος Βεΐκου είναί κάποιες από τα πάρκα που μπορείς να επιλέξεις για να επισκεφτείς.

Συναυλίες
Μετά από τόσα χρόνια εγκλεισμού τώρα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές συναυλίες που τόσο έχουμε πεθυμήσει. Στην Αθήνα διοργανώνονται τόσα φεστιβάλ, οργανώσου και εσύ και κλείσε τώρα το εισιτήριο σου για την αγαπημένη σου συναυλία. Και μην ξεχνάμε πως φέτος 6 Ιουλίου έρχονται οι SCORPIONS, έχουμε το Ejekt Festival, το Release Athens και πολλά ακόμα.

Βουτιές στο κέντρο
Εάν δεν έχετε την δυνατότητα ή δεν θέλετε να τρέχετε μέχρι τα νότια της πόλης υπάρχει και άλλος τρόπος να δροσιστείτε. Υπάρχουν πολλές πισίνες ξενοδοχείων που κάνεις την κράτηση σου και απολαμβάνεις το μπάνιο και την θέα.

Θερινό σινεμά
Μια άκρως καλοκαιρινή δραστηριότητα είναι το θερινό σινεμά. Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν άπειρες επιλογές για να απολαύσεις μια ταινία με τρομερή θέα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μετατρέπεται σε θερινό σινεμά.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας. Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να σας ταξιδέψουν και να σας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Έναρξη την Πέμπτη 2 Ιουνίου με το «La Piscine» με τους Romy Schneider και Alain Delon. Ένα αστυνομικό δράμα Γαλλο-Ιταλικής παραγωγής 1969, σε σκηνοθεσία Ζακ Ντερέ και μια από τις πιο δημοφιλείς κλασικές ταινίες του καλοκαιριού!

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στη διεύθυνση  https://www.grandebretagnestore.com και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.