Το φθινόπωρο μπήκε πλέον για τα καλά. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να κάνουμε μια απογευματινή βόλτα μετά τη δουλειά, να διαβάσουμε εκείνο το βιβλίο που θέλαμε καιρό, να πιούμε έναν καφέ με τα δικά μας κοντινά πρόσωπα, να θέσουμε στόχους και να κάνουμε όνειρα. Αυτό που ανανεώνεται επίσης κάθε φθινόπωρο είναι η σχέση μας με τον καφέ, αφού αυτή είναι η στιγμή να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις που μπορούν να μας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για την πρώτη γουλιά Pumpkin Spice Latte που και φέτος θα βρούμε αποκλειστικά στα Starbucks.

Δοκίμασε κλασικές και νέες προτάσεις, όπως τα εξής:

Pumpkin Spice Latte: Espresso και γάλα γίνονται ένα με την απολαυστική ίσως κολοκύθας και τις παραδοσιακές φθινοπωρινές γεύσεις των μπαχαρικών. Το πιο αγαπημένο ρόφημα όλων των εποχών, γαρνίρεται με σαντιγί και ένα υπέροχο μείγμα μπαχαρικών. Απολαύστε το ζεστό, παγωμένο ή ως Frappuccino®.

Iced Pumpkin Cream Latte: Αυτό το ρόφημα συνδυάζει την αγαπημένη γεύση Pumpkin Spice μαζί με γλυκιά κρέμα και τον απαλό Blonde Espresso. Γαρνίρεται από σως με γεύση γλυκιάς κολοκύθας και ένα πικάντικό μείγμα μπαχαρικών, τα οποία εκτός από μοναδική γεύση, προσφέρουν και ένα υπέροχο οπτικό εφέ στο ρόφημα.

Ιδανική απογευματινή επιλογή, όσο ακόμη ο καιρός είναι ζεστός.

NEΟ Pumpkin Cream Cold Brew: Η γλυκιά κρέμα γάλακτος και η αγαπημένη συνταγή Pumpkin Spice, δημιουργούν επίπεδα ατελείωτης απόλαυσης πάνω από το Starbucks® Cold Brew, με τη γεύση βανίλιας και το τελείωμα από μπαχαρικά, να δίνουν σε αυτό το ρόφημα τη μοναδική γεύση του. Μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα γλυκό ρόφημα αλλά με έντονη την παρουσία καφέ. Δοκιμάζοντας αυτό το ρόφημα, ένα είναι το σίγουρο – ότι δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το απολαμβάνετε καθημερινά.

Iced Salted Maple & Caramel Latte: Η επιστροφή στη ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστική. Ένας συνδυασμός από γάλα και τον απαλό μας Blonde Espresso® με αλατισμένη σως σφενδάμου, για μια κρεμώδη και ισορροπημένη γεύση. Ιδανικό κέρασμα για τα φθινοπωρινά απογεύματα! Μην χάσετε την ευκαιρία να το απολαύστε και ζεστό.

Διαβάστε επίσης:

«Εγγύηση Εξυπηρέτησης»: Η καινοτόμος υπηρεσία του Douleutaras εξασφαλίζει την πιο εύκολη εμπειρία χρήστη | Thats Life. Life as it is!