Όλοι γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα των μαύρων ρούχων. Πρώτα από όλα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο αδύνατες ενώ από την άλλη είναι πιο κομψά. Το πρόβλημα είναι πως μόλις αρχίσουν να ξεθωριάζουν τίποτα δεν θυμίζει την παλιά τους αίγλη. Υπάρχουν όμως 4 tips ώστε το χρώμα τους να διαρκεί περισσότερο. Πάμε να τα δούμε μαζί!

 

Δώσε προσοχή στον κύκλο πλυσίματος

Αν τα σκούρα ρούχα που έχεις επιλέξει να πλύνεις είναι αρκετά βρώμικα τότε να είναι καλύτερα να μην κάνεις ένα γρήγορο κύκλο γιατί αυτό μπορεί να καταστρέψει τις ίνες του ρούχου με αποτέλεσμα να είναι πιο ξεθωριασμένο το ρούχο.

Δώσε προσοχή και στο πλυντήριο

Να θυμάσαι να αναποδογυρίζεις τα σκούρα ρούχα πριν τα πλύνεις ώστε να μη προσελκύσουν χνούδια αλλά να μη καταστραφούν και οι ίνες. Επιπλέον να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να υπερφορτώνεις το πλυντήριο σου.

 

 

Δώσε προσοχή και στο στέγνωμα

Όταν στεγνώνεις τα σκούρα ρούχα στο ηλιακό φως να ξέρεις πως μπορεί να ξεθωριάσουν. Χρησιμοποιήσε μια στεγνώστρα μακριά από το ηλιακό φως ή ένα στεγνωτήριο αν έχεις.

Και φυσικά μη ξεχνάς ποτέ να χρησιμοποιείς Persil

Capture

Εμπνευσμένη από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, η νέα σύνθεση του Persil με τεχνολογία Fibrex, ενδυναμώνει την λειτουργικότητα των ινών, και έτσι τα ρούχα , διατηρούν τη φόρμα τους .  Ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, το χρώμα δεν χάνει την έντασή του, αφού το Persil όχι μόνο ανανεώνει το μαύρο και τα σκούρα χρώματα, αλλά παράλληλα επιδιορθώνει την ένταση των χρωμάτων και αποτρέπει τον αποχρωματισμό  τους κατά την πλύση!

Το Persil όντας ο ειδικός στα μαύρα, δεν θα μπορούσε φυσικά να «λείπει» από τα τελευταία fashion-trends της σεζόν! Από μέσα Μαρτίου θα είναι στον αέρα, στο κανάλι FOX της συνδρομητικής τηλεόρασης, με χρήσιμα tips για το πώς μπορούμε να διατηρούμε το έντονο μαύρο, αλλά και πως να κάνουμε το styling… παιχνιδάκι!